Magyarországon is bemutatják a Disney misztikus sorozatát

Az új időutazós széria, a Sulphur Springs titkai május 8-án mutatkozik be a Disney csatornán. A sztori szerint Griffin, a főhős családjával egy új városba költözik, ahol egy kislány szelleme kísért.

A Sulphur Springs titkait a Nyughatatlan fiatalok és a General Hospital című sorozatok révén ismert Tracey Thomson írta. A New Orleansban forgatott, 9–10 éves gyerekeknek szóló szériát Amerikában már januárban bemutatták, és a kritikák szerint igazi családi szórakozás, mivel a gyerekek mellett a felnőttek is szívesen nézik. A magyar premier május 8-án, 16 órakor lesz a Disney csatornán.

„A Sulphur Springs titkai egy misztikus sorozat, ami jól mutatja, milyen sokféle műfajú produkció megtalálható a csatornánkon. A Sulphur Springs titkai egy

vicces, kalandos, ugyanakkor szívet melengető és kissé meghökkentő

történetet mesél el” – mondta Jonas Agin, a Disney Channel, Original Series alelnöke.


A tizenegy részből álló sorozat azzal kezdődik, hogy Griffin Cambell és családja Sulphur Springs városába költözik, mégpedig a Tremont hotelbe. A szülők terve az, hogy az elhagyott, kissé romos szállodát visszaállítsák egykori állapotába: egy nyüzsgő nyaralóhellyé szeretnék varázsolni. A beköltözés után Griffin megkezdi első napját az új iskolában, és megtudja, miről pletykálnak a helyiek.

Az egész város úgy hiszi, hogy a Tremont hotelben egy szellem lakik: egy lány, Savannah kísért ott, aki harminc éve tűnt el. Griffin összebarátkozik Harperrel, egy éles eszű osztálytársnőjével, aki imádja a rejtélyeket, ezért közösen elhatározzák, hogy kiderítik, mi történhetett Savannah-val. Nyomozásuk során egy időkaput találnak, amivel képesek a múltba utazni. Kalandjaik során rájönnek, hogy Savannah eltűnéséhez valamiképp köze van Griffin családjának is...


(via Disney csatorna)