Májusi újdonságok a Boomerangon

A tavasz utolsó hónapja a Boomerang gyerekcsatornán is izgalmasan alakul, érkezik egy meglehetősen zűrös kutya-macska páros, akik nagyon értenek ám a bajkeveréshez, de készülhetnek a kis vonatrajongók is, mert kedvenc gőzösünk ebben a hónapban igazán belehúz.

Thomas, a gőzmozdony: verseny a Sodor-kupáért

új film
május 28-án 8.00
ismétlés: 28-án 12.00, 14.00, 29-én 9.00, 15.00, 19.00

Kana úgy hiszi, elég, ha csak a sebességére hagyatkozik az elkövetkező versenyen, ám amikor társa, Kenji megsérül egy gyakorlaton, Thomas kerül a helyére csapattársnak. Ketten hamar rájönnek, csapatmunkára lesz szükségük ahhoz, hogy megnyerjék a Sodor-kupát, amelyen a nemzetközi bajnokok is elindulnak.


Bonbon és Bentley

új részek
május 23-tól mindennap 17.00
ismétlés: mindennap 6.25


A Bonbon és Bentley olyan klasszikus rajzfilmek hangulatát idézi, mint a Bolondos dallamok vagy a Tom és Jerry. Főhőseinket, a kutyát és a macskát csak mi, nézők érthetjük, a sorozatban szereplő emberek csak ugatást és nyávogást hallanak. A címszereplő Bonbon, a macska, Bentley-vel, a kutyával Mrs. Módos házában él, ahol soha egy perc nyugtuk sincs, ugyanis állandóan galibát okoznak...


Thomas, a gőzmozdony: kismozdony-kalandok

új sorozat
május 30-tól mindennap 15.00
ismétlés: mindennap 7.30


Csatlakozz Thomashoz és barátaihoz, akik most még energikusabbak, még színesebbek és még fiatalabbak, mint valaha! Sodor szigetén az élet eddig sem volt izgalmaktól mentes, ám a zenei elemekkel bővített sorozat új kalandokat tartogat a kis gőzösök és a nézők számára is. Thomas, a gőzmozdony legújabb kalandjai májustól a Boomerangon! Tartsatok velük!