Májusi újdonságok a Cartoon Networkön

Mozgalmasan alakul a népszerű gyerekcsatorna tavaszi hajrája, lesz itt sorozatpremier, érkeznek régi kedvencek új kalandokkal, és igazi klasszikust is köszönthettek májusban a Cartoon Netwörkön. Érdemes lesz velük tartani!

Mr. Bean
május 9-től mindennap 16.50
ismétlés: mindennap 8.55

A Rowan Atkinson alakította Mr. Beant senkinek sem kell bemutatni. 1979 óta tartó töretlen sikere zálogaként 2002-ben megszületett a részben a magyar Varga Stúdió által jegyzett rajzfilmfeldolgozás. A világ egyik legmókásabb embere Teddy nevű plüssmacijával él egy morcos, idős hölgy albérlőjeként. Mr. Bean a leghétköznapibb problémából is még nagyobb galibát csinál, ám azt olyan leleményességgel oldja meg, ami az átlagembernek eszébe sem jutna.

 

Aquaman: Atlantisz királya
május 7-től szombatonként 10.25
ismétlés: május 28., 10.25

A mozifilm eseményei után Aquaman végre Atlantisz királya lesz, ám uralkodni nem olyan egyszerű, mint azt gondolta. Szerencséjére vannak segítői Mera, a harcos és Vulko, a tudós személyében. Aquaman legelső feladata nem más, mint bebizonyítani, hogy ő a legalkalmasabb a trónra. Új DC Comics-sorozat a Cartoon Networkön!

 

Alma és Hagyma
május 16-tól hétköznap 12.40
ismétlés: mindennap 6.55


Alma és Hagyma elköltöznek szülőföldjükről, hogy felfedezhessék a nagyvárosi élet izgalmait. A gyümölcs és a zöldség elválaszthatatlan barátok lesznek, miután találkoznak a városban, amelyet antropomorf ételek népesítenek be. A gyermeklelkű barátok együtt próbálnak meg beilleszkedni az új környezetbe.

 

Tapsi Hapsi és barátai
május 30-tól hétköznap 18.20
ismétlés: hétköznap 13.10


Régi-új sorozat indult, amely – a rajongók nagy örömére – teljesen visszatért a Bolondos dallamok aranykorához, az 1940-es évekhez. Az akkori epizódokon egész nemzedékek nőttek fel, így az új részekben az egész család örömét lelheti. A Looney Tunes Cartoons évadonként 1000, részenként 1-6 percnyi klasszikus hangulatú rajzfilmet ígér Tapsi Hapsival, Dodó kacsával, Cucu malaccal, Rissz-Rossz Sammel, Elmer Fudd-dal és a többi kultikus szereplővel.

www.cartoonnetwork.hu