Megújult a családi felfedező hátizsák!

Kutatócsapatként fedezhetitek fel, hogy a Magyar Nemzeti Múzeum állandó kiállításai milyen titkos kincseket rejtenek. A hátizsákban minden ott lapul, amire szükségetek lehet a felfedezés során.

Őskori túlélőkalauz
Felfedező füzet 5-7 éveseknek
Beszippantott egy időörvény! Csukd be a szemed, nehogy elszédülj! Amikor kinyitod, az ősember világában találod magad. Tudod, hogyan élj túl az őskőkorban, ahol a mamut, a barlangi medve és az őstulok az úr? Segítségedre lesz ez a kalauz, amely minden fontos tudnivalót tartalmaz.

Segítség! Elvesztem Pannóniában!
Felfedező füzet 5-7 éveseknek
Repülj vissza a Római Birodalom korába! Képzeld magad a pannóniai Savaria híres városába, ahol Isis istennő tiszteletére rendeztek egy fényes ünnepséget. Ámulatba ejtenek a hatalmas kocsik, a sok ember és a nyüzsgő piac ezerféle illata. Éppen ezeket csodálod, amikor észreveszed, hogy valami nincs rendben. A probléma megoldását a füzetben találod!

Utazás a három részre szakadt Magyarországon
Felfedező füzet 8-13 éveseknek
Pattanj lóra, és látogasd meg a rég nem látott rokonságot a három részre szakadt Magyarországon. Utazz a Magyar Királyságon át, ahol a Habsburg császár az úr, látogasd meg a török pasa székhelyét a török hódoltság területén és kalandozz az erdélyi fejedelem csodákkal teli földjén. Vigyázz, nehogy útonállókkal találkozz! Merre indulj ezek után? A füzet majd segít!

Hátizsák ára: 3300 Ft/db (mellé belépőjegyet kell váltani)
A hátizsák tartalma: felfedezőfüzet, íróeszközök, hegyező, párna, témánként változó meglepetés csomag.

További információt a múzeum honlapján találtok!