Minden nap egy új kis lépés

A Kis Lépések Alapítvány és Terápiás Központ célja, hogy széles körű támogatást nyújtson az autizmus spektrum zavarral élő gyermekek és családjaik számára. Továbbá a társadalmi érzékenyítés frontján is aktívan részt vállal, szívből hirdeti, hogy a MÁS, nem kevesebb. Ennek bemutatására egy kisfilm is készült.

Az alapítványt azon szakemberek hívták életre, akik 2008-ban elsők között kezdték meg az ABA terápia alkalmazását az autizmussal élő gyermekekkel Magyarországon. Az intézmény szakmai és etikai irányelvei mind a hatékony, komplex és professzionális terápiás fejlesztések megvalósítását szolgálják. A cél, hogy a különböző szakterületek együttesen, közös erővel hatva tudják megadni azt a hátteret, mely megfelelő környezetet biztosít a tanuláshoz, fejlődéshez.

 

Fotó: Kis Lépések Alapítvány

 

Az elmúlt években sok ezer fejlesztő órával, egyéni, csoportos és intézményes kísérés formájában történő foglalkozásokkal segítették a hozzájuk jelentkező gyermekeket, és nem csak az ő életüket, hanem a hozzátartozók, egész családok életét is könnyebbé tette a közös munka. Az alábbi szívhez szóló kisfilmben beleshettek az alapítvány mindennapjaiba.

 

 

További infókért keressétek fel a Kis Lépések Alapítvány honlapját!