Móra negyedóra

A Móra Kiadó Csapata napi negyedórás figyelemelterelő, lazító, feltöltő és üdítő foglalkozásokkal készül a kicsiknek, míg a felnőttek szusszanhatnak egyet. A napi rendszerességgel jelentkező online játszóházban a kiadó művészei szórakoztatják majd a gyerekeket.

A Móra is segíteni szeretne abban, hogy az otthonmaradás és az otthonolvasás ne nyűg, hanem kellemes élmény legyen ebben a #maradjotthon #dolgozzotthon #tanuljotthon időszakban. Ennek köszönhetően rengeteg mese, és lelkesebbnél lelkesebb kortárs szerző vár rátok a Móra negyedóra foglalkozásain, mely mindennap 17.00 órakor jelentkezik a Móra Kiadó rajongói oldalán

A kiadó szerzői, művész barátai és munkatársai szívüket lelküket beleadva dolgoznak azért, hogy az óvodás és kisiskolás korosztálynak szórakoztató mesélős, játszós, tornázós, táncolós, kézműveskedős negyedórákat tarthassanak. Így biztosítva a gyerekek szórakoztatását és egy kis szabadidőt az otthonról dolgozó szülőknek.

Az oldalt érdemes minden nap csekkolni, mert lesznek kézműves, barkácsolós projektek is, amikhez majd elő lehet készülni. Ez a negyedóra mindenkinek jár!