Nincs advent Halász Judit-koncert nélkül

A Vígszínház mikulásnapi élő közvetítéssel várja a családokat, amelynek köszönhetően idén sem kell kihagynunk a színész-énekesnő adventi időszakban elmaradhatatlannak számító ünnepi fellépését.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. A magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében évtizedek óta énekli klasszikus és kortárs magyar költők verseit, méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel dalain, melyeket játékosság, humor, fantázia és sok-sok szeretet jellemez.

Halász Judit ünnepi koncertjei a Vígszínházban évtizedek óta az adventi időszak elmaradhatatlan eseményei. Idén, bár személyesen nem vehetnek részt a családok a Karácsonyi csiribirin, december 6-án délután a Vígstreamházban, azaz online közvetítés formájában bárki részese lehet az ünnepváró koncertnek.


A különleges hangulatú közvetítés meglepetés kicsiknek és nagyoknak: a gyerekeknek feledhetetlen élmény, a felnőtteknek pedig a legszebb gyerekkori éveket idéző nosztalgia. Bár Halász Judit koncertjeinek elmaradhatatlan része az interakció, a közös játék és éneklés a gyerekekkel, a művésznő most egy speciális, az online térre átalakított programmal készül.

Ezért arra hív mindenkit, hogy otthon a fotelből, testvérekkel, szülőkkel közösen énekelve kövessék a koncertet. Csiribiri, Száncsengő, Helikoffer – a legnépszerűbb gyerekdalok csendülnek majd fel ezen a mikulásnapi koncerten. További információt az eseményről itt találunk.


(via Vígszínház Sajtó)