Nyári hangulat a Boomerangon is

Júniusban végre elstartol a szünidő, ezt pedig a gyerekcsatornák különleges programcunamival ünneplik. A Boomerangon is igazi nagy kedvencek sorakoztak fel, hogy a társaságukban felhőtlenül és vidáman köszönthesd a nyarat.

Thomas, a gőzmozdony: Kismozdony kalandok - új részek
június 20-tól mindennap 15.00
ismétlés: mindennap 7.30


Csatlakozz Thomashoz és barátaihoz, akik most még energikusabbak, még színesebbek és még fiatalabbak, mint valaha! Sodor szigetén az élet eddig sem volt izgalmaktól mentes, ám a zenei elemekkel bővített sorozat új kalandokat tartogat a gőzösök és a kis rajongóik számára is. Thomas, a gőzmozdony legújabb kalandjai júniustól a Boomerangon!

 


Tapsi Hapsi és barátai - új részek
június 13-tól mindennap 12.30
ismétlés: mindennap 10.00 és 20.00


Régi-új sorozat indult, amely – a rajongók nagy örömére – teljesen visszatért a Bolondos dallamok aranykorához, az 1940-es évekhez. Az akkori epizódokon egész nemzedékek nőttek fel, így az új részekben az egész család örömét lelheti. A Looney Tunes Cartoons évadonként 1000, részenként 1-6 percnyi klasszikus hangulatú rajzfilmet ígér Tapsi Hapsival, Dodó kacsával, Cucu malaccal, Rissz-Rossz Sammel, Elmer Fudd-dal és a többi kultikus szereplővel.

 


Szünidei móka Scooby-doo-val, Tommal és Jerry-vel - összeállítás
június 27-től mindennap 8.30


A közönségkedvenc Tom és Jerry- és Scooby-Doo-filmek és -különkiadások ismét képernyőre kerülnek ezen a nyáron. A nyári szünet végéig kotnyeles nyomozóink és kedvenc macska–egér-párosunk dobják fel a délelőttöket A Tom és Jerry-show, a Tom és Jerry New Yorkban, a Csak lazán, Scooby-Doo! megannyi epizódjával, kiegészítve a legjobb filmekkel.


Indítsátok a nyarat a Boomeranggal!