Táborozókat vár a KÖSZI!

A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület idén nyáron megszervezi a 25. KÖSZI Napvető mesetábort, a 20. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor Kölyök turnusát, illetve ugyanezen tábor Kamasz kurzusát.

A Szemfüles érzékeink mottóval június 28. és július 2. között tartandó 25. KÖSZI Napvető mesetáborba 1 –4. osztályos diákokat várnak kiscsoportos beszélgetésekre, interaktív drámafoglalkozásokra, készségfejlesztő játékokra és más izgalmas programokra. A helyszín: Zugló. Minden további részletet itt találunk.

Forrás: KÖSZI Egyesület


A 20. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor idei mottója pedig: „Viszály – Muszáj?”, melynek keretében élvezetes szerepjátékot és izgalmas csapatmunkát kínálnak, miközben észrevétlenül fejlesztik a fiatalok kulcskompetenciáit: a logikus gondolkodást, az érveléstechnikát, a kreativitást és a szociális készségeket.

Forrás: KÖSZI Egyesület


A Kölyök turnust 3–8. osztályosoknak július 18. és 24. között rendezik, a Kamasz turnusra 7–12. osztályosoknak pedig augusztus 8. és 14. között kerül sor. A helyszín: Piliscsaba. Előbbi tábor részleteit ide, utóbbiét ide kattintva érhetjük el.


(via KÖSZI Egyesület)