Társasjáték-pályázat nagycsoportos óvodásoknak

Társasjáték-készítő pályázatot hirdettek nagycsoportos óvodások számára Marék Veronika bármelyik Boribon-könyve alapján.

Csoportonként egy társasjátékkal lehet pályázni; műfaját tekintve ez lehet dobok-lépek alapú táblajáték, saját rajzolású kártyajáték, de akár egy egészen új típusú játékot is ki lehet találni. A megvalósítás technikája (rajz, festés, alapanyagok) szabadon választott. A zsűri a beküldött pályaművek egyediséget, kreativitását, a vizuális megjelenést díjazza majd.

A pályázat tartalmazza:

- a társasjáték szabályának leírását (Wordben vagy .pdf formátumban)
- a szabályban fel kell tüntetni a játék összes alkatrészét (például 1 játéktábla, 5 bábu, 2 dobókocka, 1 színkocka, 20 memórialapka, 60 kártya)
- a társasjátékról készült fotókat, amin a tábla részletei és a játék kellékei is jól látszódnak (3–10 db fotó, .jpg formátumban)

A pályázatokat a tarsasjatekpalyazat@pagony.hu e-mail címre várják az intézmény, a pályamű elkészítését segítő óvodapedagógus és természetesen a játékot tervező csoport nevével együtt.

Beküldési határidő: 2021. november 15. Eredményhirdetés: 2021 december eleje (a pontos dátumról a pályázókat e-mailben értesítik). A három legkiemelkedőbb pályázati munkát beküldő csoport értékes Pagony könyv- és játékcsomagban részesül. A zsűri tagjai: Fenyő Enikő (óvodapedagógus) és Megellai Emese (játékszakértő, a Pagony Játékház munkatársa).


(via Pagony)