Tavaszi zsongás a Cartoon Networkön

Csupa izgalmat és vidámságot hoz az április a Cartoon Networkre, ebben a hónapban több kedvenc sorozatotok is vadonatúj részekkel ünnepli a tavaszt.

Vadócok - új részek

április 17-től hétköznap 15.25
ismétlés: hétköznap 6.00, 9.20 és 19.05

Az erdőben nem érvényesek a külvilág szabályai. Itt a gyerekek a főnökök! A vadócok, vagyis Craig és két legjobb barátja, JP és Kelsey meghódítják a városi vadont, faerődöket építenek és merész kalandokat élnek át, tele képzelettel és játékkal. A sorozat áprilisban folytatódik új részekkel.


Mr. Magoo - új részek

április 3-tól hétköznap 16.15
ismétlés: hétköznap 10.50 és 13.10

Az 1949 óta egész nemzedékeket megnevettető Mr. Magoo új animációs sorozatban tér vissza. A gazdag nyugdíjas bácsi már régóta rövidlátó, szemészhez azonban nem hajlandó elmenni, emiatt megannyi szórakoztató helyzetbe keveredik. Abszurd kalandjai során mindig mellette van Mr. Cat, a nyávogó kutya is, aki nélkül a gonosz hörcsög, Fizz és társa, Weasel gonosz tervei rég beteljesültek volna.


Bakugan: Legendák - új részek

április 24-től mindennap 20.30
ismétlés: mindennap 7.15

Dan Kouzo és barátai életre szóló kalandba keverednek, amikor összebarátkoznak az ismeretlen eredetű, titokzatos lényekkel, a Bakuganokkal. Hamarosan az egész világot érintő ébredés veszi kezdetét, melynek köszönhetően a földfelszínből újabb Bakuganok kerülnek elő. Dan és barátai megtanulnak együttműködni a különös hatalommal rendelkező lényekkel, amikor a távoli világokból félelmetes ellenségek sora érkezik. A gyerekek a Bakuganok segítségével védelmükbe veszik a Földet.


Vadócbarátok - maraton

április 8-tól hétvégén 10.25

A barátok bárhol is legyenek, csináljanak bármit, minden körülmények között remekül szórakoznak, és mindig számíthatnak egymásra! Így vannak ezzel az erdőben játszó gyerekek is, akik között életre szóló barátságok szövődnek, miközben jól érzik magukat. Craig és barátai megmutatják a barátság erejét áprilisban a Cartoon Networkön!


További izgalmas tartalmakért klikkeljetek ide!