Új virtuális világot fejleszt a Cartoon Network

A Journeys VR-ban magával ragadó kalandokba és világokba csöppenhetünk a virtuális valóság segítségével. Az október 1-jétől a Steam nevű platformon ingyenesen elérhető játék az Oculus Rift és a HTC Vive eszközökkel is kompatibilis.

A Cartoon Network Journeys VR-ban a játékosok egy kozmikus sivatagi oázisban kezdenek, ahol találkoznak Gormlormmal, az univerzumok között utazó varázslóval, aki három elképesztő kalandra invitálja őket más-más dimenziókba.

Jest to Impress

Ebben a dimenzióban a játékos udvari bolonddá változik, akinek le kell nyűgöznie a királyt és udvarát. Mindent bele kell adnunk, hogy szórakoztassuk a királyt, mert ha komikusi képességeink kudarcot vallanak, annak nem lesz jó vége.

Beyond Beeville

A játékos a kas száműzött, félszárnyú méhe, akinek feladata megvédeni a kolóniáját az összeomlástól társa, Penny segítségével. Berepülhetjük a kertet, feladványokat oldhatunk meg és felfedezhetjük a kaptár titkait.

Kosma Kwest

Kosma, a legfőbb lény meghívja az űrhajójára a játékost , aki bebizonyíthatja, hogy Kosma méltó utódja lehet. Ha sikerül befejeznünk négy űri küldetést, elfoglalhatjuk méltó helyünket az égi trónon.

A Cartoon Network Studios nem csak a stúdióban dolgozó alkotókkal fejleszt, a közönségből kikerülő művészekkel is szívesen dolgozik. A VR-laboratórium a rajzfilmstúdió legújabb kezdeményezése, amely része a Cartoon Network Studios Academynek, a stúdió tehetségeket felkaroló programjának.