Újra itt a Bolondos dallamok aranykora: régi stílusban térnek vissza a legendás rajzfilmhősök

Tapsi Hapsi és barátai címmel indul nosztalgikus új sorozat a Boomerangon.

A június 7-én érkező Tapsi Hapsi és barátai az a sorozat, amit az eredeti Bolondos dallamokon felnőtt nemzedékek és a mai gyerekek egyaránt örömmel fognak nézni. Az eredeti címén Looney Tunes Cartoons tökéletesen vegyíti a régi idők legendás karaktereit, kifinomult rajzstílusát és felejthetetlen poénjait a modern animációkészítés adta lehetőségekkel és új gegekkel.


A Boomerangon látható rajzfilmsorozatot a Warner Bros. Animation készíti Sam Register (Tini titánok, harcra fel!) és Peter Browngardt (Nagyfater bátyó) produceri közreműködésével. A készítés során az animátorok szabad kezet kaptak. Az eredmény magáért beszél: a jól bejáratott helyszínek és szereplők eredeti formájukban, mégis gyönyörű színpompával jelennek meg, ahogy a mozdulatok kifinomultsága is az eredeti rajzfilmekét idézi.

Bolondos dallamok. Forrás: WarnerMedia


A Tapsi Hapsi és barátai évadonként 1000, részenként 1–6 percnyi klasszikus hangulatú rajzfilmet ígér Tapsi Hapsival, Dodó kacsával, Cucu malaccal, Rissz-Rossz Sammel, Elmer Fudd-dal, Csőrikével, Szilveszterrel, a Prérifarkassal, a Kengyelfutó Gyalogkakukkal és a többi kultikus szereplővel. Tapsi Hapsi és barátai az egész családot várják a képernyők elé, június 7-től minden nap 13 és 20 órakor a Boomerangon.


(via WarnerMedia)