Vidám nyár a Cartoon Networkkel

A Cartoon Network csatorna a nyár utolsó hónapjában sem hagyja, hogy szomorkodjatok, két fergeteges maraton is vár rátok, akcióba lépnek a Tini titánok és Gumball is, Tom és Jerry pedig vadonatúj kalandokkal érkezik a nyárvégi hajrára.

A Tini titánok rajongói a nyári szünet hátralevő részében tömbösítve láthatják kedvenc sorozatuk epizódjait. Délelőttönként a szabadtéri nagy meleg helyett a titánok tornyába indulunk, ahol Robin, Cyborg, Csillagfény, Raven és Gézengúz a város megmentése mellett olyan égető problémákon dolgoznak, mint a megrendelt pizza mihamarabbi kiszállíttatása, Cyborg félelmének leküzdése Rémes Teri megidézésével, vagy éppen Robin bábszínházmániájának kezelése.

Tini titánok, harcra fel! Indul a buli! - maraton
augusztus 8-tól hétköznap 10.25

 


A rekkenő hőségben van, hogy semmi kedvünk kimozdulni a hűvös szobából. Ám a legnagyobb kánikulában is edzhetünk, méghozzá a hasizmainkra: a Watterson család önfeledt kacagásra hívja az egész családot! Délutánonként érkeznek a Gumball csodálatos világa válogatott epizódjai – a maratonban helyet kapnak a legizgibb, a legőrültebb és természetesen a legviccesebb történetek is.

Nyári szünet Gumball-lal - maraton
augusztus 22-től hétköznap 14.30

 


Minden idők legnépszerűbb rajzfilmfigurái újra és újra meghódítják a képernyőt, ezúttal a Cartoon Networkre térnek vissza! Tom, a macska és Jerry, az egér kalandjai tovább folytatódnak legújabb sorozatukban, hamisítatlan Tom és Jerry-hangulatot és véget nem érő csetepatékat ígérve. Az új sorozat karakterei nemcsak szebbek lettek, de a hétperces epizódok minden eddiginél fordulatosabbra sikeredtek.

A Tom és Jerry-show - új részek
augusztus 15-től mindennap 8.55
ismétlés: mindennap 16.50


További izgalmas újdonságokért keressétek fel a Cartoon Network csatorna honlapját!