VII. Nagy Históriás Rajzpályázat

Az 5–10. évfolyamos diákok Buda visszavétele 1686/1849, magyar feltalálók és a Balaton témakörében pályázhatnak alkotásukkal.

Egy pályázó egy alkotással indulhat, amit bármilyen technikával elkészíthet (de előnyben részesítik a kreatív technikával készített műveket), A4-es méretben.

Az alkotás bal vagy jobb alsó sarkában jól olvashatóan (gépírással, nyomtatottan és az alkotásra ragasztva) fel kell tüntetni az alkotó nevét és osztályát, illetve iskolája nevét, címét, továbbá a felkészítő pedagógus nevét.

A kép illusztráció! Forrás: J. R. Eyerman / The LIFE Picture Collection via Getty Images

 

A pályaműveket a kiíró .jpg formátumban várja, e-mailben, csatolmányként. A másképp beküldött pályázatokat érvénytelennek tekintik. Beküldési határidő: szeptember 30. Beküldési cím: rajzpalyazat2015@gmail.com – a tárgy mezőbe írjuk bele, hogy VII. Nagy Históriás rajzpályázat.

Valamennyi beérkezett alkotás kikerül az Országos Mécs László Irodalmi Társaság Facebook-oldalára. Az első helyezett ezenkívül oklevélben és 7 ezer forintos vásárlási utalványban, a második oklevélben és 5 ezer forintos vásárlási utalványban, a harmadik oklevélben és 4 ezer forintos vásárlási utalványban, a negyedik és ötödik pedig oklevélben és 2-2 ezer forintos vásárlási utalványban részesül.


(via Gyermekjóléti Alapítvány)