4. heti kiemelt programajánló

A PORT.hu hétről hétre jelentkezik vegyes kulturális programajánlóval, az itt szereplő válogatásra jegyek is vásárolhatóak, és nem ritkák a kiemelt akciós ajánlatok sem.

Győztesek karneválja a cirkuszban

Fotó: Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál / Urbán Ádám

2018. január - március, Fővárosi Nagycirkusz, Budapest

A XII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál legjobb, díjnyertes produkcióiból összeállított előadás története szerint egy szerelmespárt kísérhetünk át egy varázslatos karneváli éjszakán.

 

Fonográf koncert

2018. február 16., 19:00, Papp László Budapest Sportaréna

A legendás zenekar 14 év után újra összeáll egy koncert erejéig. Saját megvallásuk szerint sikerük titka, hogy szabad és lelki zenét játszanak.

 

Casablanca - budapesti bemutató!

2018. február 21., 19:00, Müpa, Budapest

A Miskolci Balett előadása egyedülálló módon, a tánc nyelvén fogalmazza újra az erős érzelmekkel és nosztalgiával teli szerelmi háromszög-történetet.

 

Billy Idol Budapesten

2018. július 2., 18:00, Budapest Park

A '80-as évek egyik punkrock bálványa bizonyára olyan slágereket sem hagy otthon, mint a White Wedding, vagy a Dancing With Myself.

 

Bizánc

2018. február - március, Újszínház, Budapest

A bizánci birodalom bukásának napján játszódó színműben nem lehet tudni, hosszú távon ki kerül ki győztesen, a hangos, vagy a néma, az erőszakos, vagy a belenyugvó.

 

Cziffra Fesztivál

2018. február 19. - 27., Budapesten több helyszínen

A Balázs János által életre hívott fesztiválon idén is olyan világsztárokat fogadnak, mint Miklósa Erika operaénekesnő, Arcadi Volodos vagy Pierre-Laurent Aimard zongoraművészek.

 

Bernarda Alba háza

2018. február 21-22., Spirit Színház, Budapest

Frederico Garcia Lorca drámáját valós személy, a külvilágtól elzárkózó, lányait zsarnokságban tartó, Frasquita Alba története ihlette.

 

Body Kiállítás

2018. február 15. - április 7., Komplex, Budapest

A kivételes hangulatú tárlat 2200 négyzetméterén több száz eredeti, egykor emberi testben megtalálható szerv preparációját mutatja be az érdeklődők számára, a felmerülő kérdésekre orvostanhallgatók válaszolnak.