Karácsonyi ajándékötleteink

"Ajándékozz élményt karácsonyra!" Egyre népszerűbb ez a szlogen, és nem alaptalanul. Kinek ne okozna gondot a teljesen hétköznapi használati tárgyakat személyre szabni? Ezen tárgyak többsége leginkább használat nélkül ránk marad, és szépen lassan a feledés homályába vész. Élménynek viszont pedig mindenki örül.

Az élményajándék két okból is jó: várakozással tölti el az ajándékozottat - ezért vehetünk hónapokkal későbbre szólót is -, illetve megtörténte után örömet okoz, és felidézi az ajándékozás pillanatát, az ajándékozó személyét. Lehetséges élményajándékként nézzünk körül a kulturális programokra szóló jegykínálatban!

Széles korosztályt lefed, így örömet okoz - a gimnazistáktól a rocker apuciig - mindenkinek a fesztivál bérlet. Minél előbb vesszük meg a bérleteket, annál jobban járunk anyagilag, ráadásul a legmenőbb nyári zenei fesztiválokra november végén/december elején elkezdődött a legkedvezményesebb Early Bird időszak!

Ha ismersz a rockban igazi öreg motorost, akkor: Harley-Davidson Open Road Fest!

A keményebb zene rajongóit szólítja a Rockmaraton is.

Ha van olyan ismerősöd, akit a retro pörget fel, és imád táncolni az egykori nagy slágerekre, a legjobb választás számára: Deja Vu Fesztivál.

Az igazi partyarcok a STRAND Fesztivált nem hagyhatják ki jövőre sem, egyik nagy kedvencük, Robin Schulz biztos ott lesz!

Az egyetemisták legnagyobb bulija, a Campus Fesztivál 2018-ban is Debrecenben vár.

Székesfehérvár dinamikusan fejlődő fesztiválja, a Fezen december 24-ig kínálja a legkedvezményesebb bérleteket és napijegyeket. A világsztárok részvétele mára itt is megszokottá vált.

Természetesen a VOLT-ra és a SZIGET-re is megérkeztek a legjobb ajánlatok. Ami a VOLT sztárfelhozatalát illeti, az első nevek is kiderültek már: Depeche Mode, Iron Maiden, Hurts, Hollywood Undead, Limp Bizkit, Skillet, Rudimental.

Kedvenc összművészeti fesztiváljainkon a család apraja-nagyja megtalálhatja az őt leginkább érdeklő programot és kikapcsolódást: A Művészetek Völgye 5 és 10 napos bérleteket kínál, az Ördögkatlan Fesztiválra egyéni és páros bérletet, a Kerekdomb Fesztiválra napijegyet is lehet venni.

 

A Budapesti Tavaszi és Nyári Fesztiválok, és a Szegedi Szabadtéri Játékok programjaira is megválthatók már a jegyek. A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon jónak ígérkezik a Nemzeti Filharmonikus Zenekar Carmina Burana előadása, valamint Jeff Mills: Planets című előadása is különleges zenei élményt nyújt. A világsztár DJ szimfonikus nagyzenekarokkal együtt a klasszikus és az elektronikus zenét ötvözi a színpadon. Kétségkívül nagy durranásnak ígérkezik a Margitszigeten a The Great Gatsby balettshow, amely Baz Luhrmann 2013-as kétszeres Oscar-díjas filmje alapján készült. A szentpétervári Marinszkij Balett nyolc sztárszólistája mellett más világhírű balett-társulatok táncosai is a darab szereplői.

Szegeden a szabadtéri színpadon az idei év két nagysikerű bemutatója, a Hegedűs a háztetőn és a Notre Dame-i Toronyőr ismét látható lesz júliusban.

A Papp László Budapest Sportaréna koncertkínálata 2018-ban nagyon ütős lesz. Tökéletes karácsonyi ajándéknak bizonyulhat Mága Zoltán újévi koncertjére szóló jegy is, ami X. jubileuma alkalmából minden eddiginél nagyszerűbb élményt ígér. Az Aréna januárban több alkalommal az idősebb korosztályt is megszólítja: Vikidál Gyula és Zeffer András jubileumi koncertet ad, valamint a Táncdalfesztivál 50 éves évfordulója alkalmából is különleges gála részesei lehetnek a koncertlátogatók. Nagykoncertje lesz Rúzsa Magdinak is 2018 februárjában.

Irigy Hónaljmirigy - 2018. február 10.

Fonográf - 2018. február 16.

Kowalsky meg a Vega - 2018. február 17.

Rúzsa Magdi - 2018. február 24.

EDDA Művek - 2018. március 10.

Majka & Curtis - 2018. március 17.

Halott Pénz - 2018. április 6.

Nagy Feró - 2018. április 7.

Korál - 2018. május 5.

Áprilisban Lara Fabian is visszatér Budapestre, valamint Edvin Marton, Jevgenyij Pljuscsenko és más műkorcsolya világsztárok Kings on Ice show-ja igazi különlegesség lesz, júniusban pedig az Elvis és rock and roll-rajongók örülhetnek az Elvis - The Wonder of You show-nak.

A "Király" a Tüskecsarnokba is beköltözik egy, az élettörténetét felölelő musical formájában: Elvis - A Musical, 2018. május 26-27.

A Tüskecsarnok ad helyet Anastacia Evolution turné előadásának 2018. május 13-án, valamint  a The Illusionists - Direct from Broadway produkciónak is, amelyben a showbiznisz és a varázslat találkozását tárja elénk a világ hét legkeresettebb illuzionistája. 2018. május 4-6. között összesen négy előadásuk lesz.