Folytatódik a Kockás képregénymagazin - nézd meg a speciális, gyűjtői borítóját!

Egyúttal kiderült, mi lesz az egyik képregény, ami Rahan helyébe lép, és az alapján a folytatás méltó lesz a klasszikus elődhöz.

A Kockás Képregények Facebook csoportjában újabb részleteket adtak közre a december 15-én megjelenő Kockásról. Az 51. számmal az eredeti sorszámozását folytatja, és eddig a tartalomról alig lehetett konkrétumokat tudni. Annyi bizonyos, hogy a klasszikus füzetek jól ismert figurái (Doktor Justice, Tarao, Rahan és a többiek) nem térnek vissza a kacifántos szerzői jogok miatt, ám nem kell kétségbeesni. A kiadvány a francia Bamboo kiadó képregényeiből fog válogatni, aminek elég jó, főleg gyerek- és ifjúsági sorozatai vannak, szóval garantált a Kockás színvonalas tartalma. 

A lap egy héttel az újságos terjesztés előtt már december 9-én kapható lesz a magyar képregények éves seregszemléjén, a Hungarocomixon. Csakúgy, ahogy a limitált példányban megjelenő, sorszámozott gyűjtői kiadás is, amelynek leleplezték a (nagyjából végleges) borítóját.

A két borító egyúttal ízelítő is a lap tartalmából. Herkules biztosan lesz, illetve az  Agent 327 című holland kémparódia - utóbbiból származik a gyűjtői változat borítója is. 

Az Agent 327-ből egész estés animációs film is készül, és az alábbi, előzetesnek is tekinthető, stílusos, vicces kisfilmből nagyjából felmérhetjük, milyen képregényre számíthatunk. Elég jóra.