Gyereksarok

Hosszú őszi, téli estéken nincs is jobb, mint egy jó könyvvel bebújni a takaró alá. Szülőkkel vagy nélkülük, attól függően, hogy tudunk-e már olvasni. Válogatásunk egyaránt szól kicsiknek és kicsit nagyobbaknak

Lackfi János: Élni hogy kell? - Kisjuli versek

Nem lehet elég korán kezdeni a vers olvasást... Ha te is így gondolod, akkor mindenképpen érdemes beszerezned ezt a könyvet.


Lackfi János költő – és apa, a legújabb kötetében mindenekfelett és különösen. Hiszen itt minden Kisjuli körül forog, Kisjuli az alfa és az omega – az okos, a mérges, a kíváncsi, az álmos Kisjuli, a hatodik és legkisebb gyerek a családban, aki most mégis az első és a legfontosabb, akinek egy apuka meg tudja mutatni, élni hogy kell.

Ha kíváncsi vagy, milyen ez a végtelenített altató, kattints ide, lapozz bele vagy olvasd el a címadó verset itt!

Ideális ajándék kisgyerekes családoknak, nagyszülőknek és mindenkinek, aki szereti a gyerekeket! Horváth Ildi illusztrációi pedig tovább varázsolnak téged!

 

Itt van Kalimpa!

Kalimpa, a bábfiú 2012-ben született egy bábszínház műhelyében. A Mocorgó csapata már nagyon várta: együtt tervezték egy bábkészítő mesterrel, és örült neki a sok-sok gyerek, akik attól fogva a Mocorgó foglalkozásokon játszottak vele. Kalimpa lett ugyanis a Mocorgó Gyerekprogramok állandó játékmestere.

Ez a könyv az ő kalandos éltéről szól: természetesen van benne cselszövés, intrika, félelem, hősiesség, önfeláldozó szerelem és boldog befejezés.

Minden egyes fejezet után szakszerű és élvezetes leírást kapsz arról, hogy is valósítsd meg a mesében történt mozgásokat minél játékosabban. Norbert útmutatásával bemelegíthetünk, kúszhatunk-mászhatunk, futhatunk és egyensúlyozhatunk, ugrálhatunk és dobálhatunk a legszórakoztatóbb módon.Ez a könyv tehát kettő az egyben.
Sok tapasztalattal, gyerekszeretettel és ismerettel, sok humorral és fantáziával átszőtt kiadvány, amit szívből ajánlok ovisoknak és kisiskolásoknak egyaránt.

 

Vadadi Adrienn: Igazi ovis mesék - ovisoknak!

Vadadi Adrienn kis ovisoknak szóló Óvodás lettem!-sorozata új kötettel bővült! Maja, Dani és Ákos történetei után Dorci is végre ovis lett.

A kedves képeskönyv címszereplője a legkisebb a csoportban, mindenki szeret vele játszani, mert kedves és vidám, csak éppen azt nem szeretik, ha Dorci is szóhoz akar jutni! De őt sem kell félteni: bebizonyítja, hogy a legkisebbre is figyelni kell.