10 milliárdos buli a Sziget

Magyar fellépőkből sincs hiány, csak a külföldi nagy neveket könnyebb kiszúrni.

Az már teljesen világos, hogy az idei Sziget sem egy filléres mulatság. Ebben a videóban meg is mutattuk, hogy pontosan mi mennyibe kerül a fesztiválon. Joggal feltételezheti mindenki, hogy ez nem magyar pénztárcának való mulatság, pedig a helyzet az, hogy a fesztiválozók több mint a fele magyar. Sőt, újabb tévhit, hogy alig van magyar fellépő. Minderről maga a Sziget új CEO-ja, Kádár Tamás beszélt, aki azt is elárulta, hogy ennek a bulinak a költségvetése olyan 10 milliárd forintos nagyságrendű.

 A magyar fellépők felhozatalából el is csíptünk párat, így az is kiderült, hogy számukra mi a különbség egy Sziget fesztiválos fellépés és egy önálló koncertt között. Van, aki kevesebbet beszél a színpadon, és azt is leginkább angolul teszi, van olyan, aki viszont nem gondolja túl, hanem azt hozza, ami leginkább az ő produkcióját jellemzi, hisz ettől lesz színes a Sziget, hogy meg lehet nézni ezernyi féle és fajta koncertet.

Jelentkezünk még újabb videókkal, addig is nézd meg a korábbi anyagainkat, kövesd a programajánlónkat és iratkozz fel a YouTube csatornánkra!