13 ok, amiért imádjuk Chris Prattet

Duci mellékszereplőből lett kigyúrt szuperhős, de továbbra sem veszi magát túlságosan komolyan Chris Pratt, akit mostanában a legújabb Jurassic World filmben láthatunk. Összeszedtünk néhány dolgot, ami megmutatja, mitől olyan elbűvölő jelenség a ma 39. szülinapját ünneplő színész.

1. Chris Pratt játszotta a Városfejlesztési osztály című sorozat egyik legviccesebb karakterét, Andyt, aki így nyilatkozott a munkájáról: “fogalmam sincs, mit csinálok, de úgy érzem, hogy nagyon jól csinálom.” Andy ugyanis egy idióta, de annyira kedves, jószándékú és jóképű, hogy mindent meg kell neki bocsátani.

 

 

2. Az örök fogyókúrázóknak megmutatta, hogy van remény. A pályája elején pocakosan ismertük meg, de azóta félelmetesen kigyúrta magát. “Nem voltam mindig kövér, de legalább nyolc évig igen. Imádok enni, sörözni és szeretem jól érezni magam, de közben kicsit depresszióssá is tett a kövérség, biztos vannak így ezzel mások is, és ismerik ezt az érzést. Nekik azt üzenem, hogy ha nagyon nekiveselkednek, hat hónap alatt hatalmas változást lehet elérni. Hat hónap elröppen, ha edz az ember, ha nem. Szóval ha szeretnél tenni valamit, akkor tedd meg, és kerülj formába! Meg lehet csinálni. Egyszerű, csak le kell szerződni egy Marvel-filmre, és akkor kapsz egy határidőt, hogy ha nem fogysz le addig, akkor ki vagy rúgva. Ennyi az egész!”

 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

 

3. Szereti a fákat. Múlt héten ezt a lila fát azzal posztolta az Instagramjára, hogy szeretné elvenni feleségül.

 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

 

4. Jól gitározik és énekel, de ezt sem veszi túlságosan komolyan. Itt például a Városfejlesztési osztályban énekli el egy csapat kisgyereknek a Hirtelen halál című Jean-Claude Van Damme-film történetét.

 

 

5. Tizenéves korában Hawaii-n élt egy lakókocsiban. Ezen a képen épp azt a forgatókönyvet tartja a kezében, aminek köszönhetően színész lett belőle. Akkor 700 dollárt, azaz kevesebb, mint 200 ezer forintot kapott az első szerepéért.

 

Can't believe I found this picture!!! That is the van I lived in!!! In my hand is the script for the movie that got me out of Maui. Crazy.

Posted by Chris Pratt on Friday, 15 August 2014



6. Az életben is olyan viccesen infantilis, mint A városfejlesztési osztályban. A Jurassic World promókörútján LEGO-figurával forgatott mobilos akciófilmet a taxiban.

 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on



7. Miközben a Városfejlesztési osztályban olyan komikusokkal dolgozott együtt, mint Amy Poehler, Nick Offerman, Aziz Ansari, Aubrey Plaza és Adam Scott, egy dolgot nagyon jól megtanult. “Ma már nehezen török meg, ezért valami nagyon vicces dolognak kell történnie ahhoz, hogy elnevessem magam, amíg forog a kamera. A Városfejlesztési osztályban éveken át gyakoroltam, ott igazán nagy kihívás volt fapofával állni a a poénokat a rengeteg zseniális komikus között” - nyilatkozta a Jurassic Park forgatásáról.

8. Nem az a tipikus macsó színész, olyan furcsa dolgokat csinál, mint például befonta egy gyakornoklány haját, miközben A galaxis őrzőihez adott interjút.

 

 

9. Máskor meglepetésszerűen megjelent A galaxis őrzőinek a vetítésén, és mind a 250 gyerekkel csinált közös fotót, akik ott voltak a moziban.



10. Idén a Bosszúállók: Végtelen háború kampányturnéján meglátogatott egy halálos beteg kisfiút, akinek ez volt az egyik nagy kívánsága. Miután órákat töltöttek együtt, és erről sűrűn posztoltak is az Instagramon, Chris Pratt még abban is segített, hogy több követőt szerezzen a fiú, aki mostanra elérte a 150 ezret. A végén pedig azt üzente minden szülőnek, hogy szakítsanak egy pillanatot arra, hogy megöleljék a gyereküket.

 

A post shared by Jacob Monday (@j8ke.monday) on

 

 

11. “Elloptam a kabátot és még néhány ruhadarabot A galaxis őrzőiből, hogy ha kijön a film, és tényleg sikeres lesz, akkor kórházban fekvő gyerekeket látogathassak meg benne - mondta a sorozat első filmje után. - Ha sok rajongót szerez a film, akkor biztos jelentene valamit egy beteg kisgyereknek, ha meglátogatná Peter Quill, és ez szerintem fantasztikus dolog. Ha ez így valóban működne, akkor tényleg azt érezném, hogy fontos volt megcsinálni ezt a filmet.”

12. Mindenből viccet csinál, abból is, hogy újabban egyre kifogástalanabbul néz ki. “Köszönöm a stylistomnak ezt a tökös zakót. Bele van írva a nevem, ami azt jelenti, hogy ha el akarom majd adni, akkor találnom kell valakit, akit Chris Prattnak hívnak, és ez elég nagy szívás lesz, dehát így jártam.”

 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on


13. Ez pedig a kisfia, akit horgászni tanít.

 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on