31 méter magas lesz az új King Kong

Ezt a Kong: Skull Island rendezője, Jordan Vogt-Roberts ígérte meg.

Jordan Vogt-Roberts elképesztő méretű King Kongot akar szerepeltetni a legújabb King Kong-mozifilmben, a 2017-ben mozikba kerülő Skull Isandben: nála az óriásgorilla nem 3 méteres, és nem is 9 méteres lesz, hanem 100 láb magas, azaz nagyjából 31 méteres. Vagyis

az új King Kong akkora lesz, mint egy tízemeletes panelház,

így ha például Óbudán kezdene el pusztítani, simán be tudna nézni a legfelső emeleti ablakon, hátha ott lakik egy szőke nő, akit elrabolhat! 

Az eldugott Koponya-sziget dzsungelében élő óriásmajmot a pletykák szerint Toby Kebbell fogja eljátszani a motion capture technológia segítségével: ugyanúgy kezeslábasban fog ugrálni, ahogyan a korábbi King Kong-filmben Andy Serkis tette, és majd utólag rajzolják rá a CGI szőrt. Más források szerint viszont Chapman őrnagyot fogja alakítani a filmben (Kebbell egyébként nem először lenne digitális majom: a Majmok bolygója: Forradalomban ő volt a Cézárral szembeszegülő lázadó csimpánz, Koba).

A Skull Island további szereplői:  Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, Tian Jing, Corey Antonio Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, John C. Reilly. Ha a film sikeres lesz, és a 2019-es Godzilla 2-re is tódulni fognak a nézők akkor a Warner 2020-ban összeereszti a két szörnyet a Godzilla vs. King Kong című, régi idők B-kategóriás szörnyfilmjeit idéző blockbusterben. (via Movieweb)