5 dolog, amit nem tudtál a születésnapos Macaulay Culkinról

Magyarországon nincsen karácsony Macaulay Culkin nélkül, ennek ellenére a drogproblémáit leszámítva nem sokat tudunk arról, hogy mi lehet vele manapság. Az egykori gyereksztár, aki ma ünnepli a 37. születésnapját, újabban meglepően jól néz ki, és úgy tűnik, hogy végre megbékélt magával és megtalálta a helyét.

1. Culkin nemcsak Michael Jacksonnal volt jóban, továbbra is szoros kapcsolatot ápol a családdal. Paris Jacksonnal sok időt töltenek együtt, és az instagramos képek alapján óriási a barátság kettejük között. 

Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) által megosztott bejegyzés,

2. Hivatalosan visszavonult a színészettől, de jó ideje vállal kisebb szerepeket kevés felhajtással járó filmekben, sorozatokban. Például a többszörös Emmy-díjas Robot Chicken című amerikai animációs sorozatban szinkronhangként, vagy egy kísérleti Aladdin-filmben lázadó katonaként, és jövőre az Austin Powersből és az Olasz melóból ismert Seth Green filmjében játszik. Az elmúlt tíz évben ez lesz az első nagyjátékfilmes vállalása.

 

3. Egy évtizednyi hallgatás után tavaly adott egy nagyobb interjút, amiben azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem hiányzik neki a reflektorfény: “Nemcsak hátat fordítok a hírnévnek, hanem kifejezetten kerülöm, ahogy tudom. Ennek ellenére a lesifotósok rám vannak szállva, mivel nem árusítom ki magam. De ez tette lehetővé, hogy azzá váljak, aki vagyok, így nem változtatnék semmin.” 

Mike Coppola / Staff / Getty Images

 

4. Ennek ellenére nem szűkölködik semmiben, már 12 éves korára annyi pénzt keresett, hogy soha többé nem kellene dolgoznia. Jelenleg 15 millió dolláros (3,8 milliárd forintos) vagyona biztosítja, hogy gondtalanul töltse napjait. “Mivel már semmit sem kell tennem azért, hogy vacsora kerüljön az asztalomra, minden szereppel úgy vagyok, hogy akár ez lehet az utolsó. És ha egyszer nem kapok majd több szerepet, nyugodtan mondhatom magamnak, hogy ‘Culkin, ez szép menet volt!.”

5. Bár egy időben egészen ijesztően sápadt és sovány volt, mostanában egyre egészségesebben fest. Egy hónappal ezelőtt csípték el egy dohányboltban, és meglepően jól nézett ki. Ezek alapján végre valóban jól érezheti magát a bőrében, és az is jót tesz neki, hogy félig Párizsban él, ahol elmondása szerint sokkal ritkábban állítják meg az utcán vagy étteremben.