5 műsor, amiért érdemes bekapcsolni a tévét a héten

Vérre menő dalverseny harmadik selejtezője, dokureality vadonban élő emberekről, odaát lévő igazság, vadiúj vígjátéksorozat és egy örök klasszikus. Van itt minden, mint a búcsúban.

Kisváros

Kezdjük a hetet és adjunk becsülettel a retro életérzésnek. Mi lehet jobb, mint a Kisváros? Hát, semmi. Pláne, hogy a hétfői rész címe: Fegyverek és kokain. Ennél izgalmasabb semmi sem lehet. Szerencsére a rend őrei hamar megfékezik a hazánkban tevékenykedő kokainbárót.

Hétfő, 19:20, M3

Rémálomgyár

Ha premiersorozatra vágyunk, és egy jóízű nevetésre is szívesen befizetnénk, akkor a Comedy Central lesz a nyerő választás. A jól bevált sorozatok, a Family Guy, az Agymenők meg a többi mellett itt a legújabb dili, a Rémálomgyár, ami két amatőr filmes srác bénázásairól szól. Ez kábé olyan, mint a fergeteges forgatás, csak sokkal jobb. Tele van a Comedy Central alappillérét alkotó haver humorral, és nyilván nem is veszi magát komolyan a sorozat. Ez a vegytiszta szórakoztatás.

Vasárnap, 21:30, Comedy Central

A borzalmak kedvelőinek az X-aktáknál nem lehet jobb választásuk. Akik visszasírják a gumiemberes borzalmakat, azok nagyban hallelújázhatnak kedd este a Cool előtt ülve, hisz az amerikai premierrel szinte egy időben láthatják Mulder és Scully újragombolt történeteit. Üdítő, hogy modern világunkban sem tud gagyi lenni a természetfeletti jelenségek kérdése.

Kedd, 21:10, Cool

A földhözragadt szórakozás szerelmesei jobban teszik, ha a Discovery Channelre kapcsolnak. Ott van például Az alaszkai vadon gyermekei, ami egy erdőbe kiköltözött családról szól, ahogy vadásznak, fát gyűjtenek, medvebiztos kerti budit építenek. Ha eljátszott már a gondolattal, hogy milyen lehet a paneldzsungelből kiszabadulni a Bakonyba, önfenntartó vademberként élni, akkor pillantson bele ebbe a műsorba.

Csütörtök, 22:00, Discovery Channel

A vérremenő wannabe tehetségkutatóba oltott táncdalversenyek szerelmeseinek pedig ott A Dal, amiben profi zenészek, profin összerakott dalokat adnak elő szombat este, bruttó két órában. Egyelőre csak a hazai döntőbe jutás a tét, de az itt felcsendülő dal valamelyike fogja majd kishazánkat képviselni a nemzetközi Eurovíziós Dalfesztiválon, aminél fontosabb és meghatározóbb dolog aligha akad, per pillanat.

Szombat, 19:40, Duna