7 meglepő sztori, amit a sztárok meséltek magukról

Kínos, komikus vagy meglepő történetek mindenkivel megesnek, szóval a sztárok se képeznek kivételt. Az egyik lószarral dobálózik, a másikat kitiltják Tom Cruise bulijáról, a harmadik meg azt hiszi, Elizabeth Taylorral beszélget, mert nem tudja, hogy a színésznő már meghalt.

Ryan Reynolds kocsit lopott

A színész a BBC Two Top Gear című műsorában mesélt arról, hogy miért rúgták ki az iskolából. “Elloptam egy kocsit. Illetve, egész pontosan nem is loptam el. Volt a suliban egy tanárunk, akit mindenki utált, és úgy gondoltuk, jó áprilisi tréfa lenne, ha arrébb raknánk a kis Volkswagenét. Fogtuk, felkaptuk, és egy háztömbbel arrébb raktuk le. Körülbelül nyolcan voltunk. Viszont ha Kanadában több mint 10 láb (kb. 3 méter) távolságra mozgatsz egy autót, ami nem a tiéd, lopásnak számít. Az egy háztömbnyi távolság pedig bőven megvolt 10 láb.”


Kyra Sedgwick és Kevin Bacon ki lett tiltva Tom Cruise bulijáról

Forrás: Tv2

 

A házaspár egy exkluzív vetítésre volt hivatalos Tom Cruise házába, ahol az Egy becsületbeli ügyet nézték meg, amiben Kevin Bacon együtt játszott Cruise-al. Kyra Sedgwick így emlékszik vissza a történtekre: “Rengeteg híresség volt ott, többek közt Demi Moore és Bruce Willis is. Ez egy olyan este volt, ahová nem gyakran kapok meghívást. Körülnéztem a házban, és találtam egy kis gombot a kandalló mellett. Gondoltam, biztos valami érdekes történik, ha megnyomom, ezért így tettem, de nem történt semmi”. Mikor Sedgwick elmesélte Cruise-nak, mit csinált, kiderült, hogy sikerült benyomnia a pánikgombot, szóval miatta érkezett ki a rendőrség vagy öt kocsival és a vetítést is le kellett állítani.


Burt Reynolds helikopterről szórta a lószart 

Forrás: Gabriel Olsen / FilmMagic / Getty Images

 

Nem is akárhova, hanem a National Enquirer bulvárlap szerkesztőségére, karácsony este. Miként mesélte, a magazin folyton csak szart írt róla, ezért úgy döntött, ő is szarral fog visszavágni.  “Akkoriban vagy 100 lovam volt, ami rengeteg lószar. Nem tartottam igazságosnak, hogy National Enquirer szerkesztőségnek van a legnagyobb karácsonyfája az Egyesült Államokban. Két nagy hálót telepakoltunk lószarral, a ranch vezetőjével hajnali három körül felszálltunk a helikopterrel, és a tőlem egy utcányira lévő szerkesztőséghez repültünk, és az egészet a fára öntöttük. Gyönyörű látvány volt, bár tudom, hogy nem volt helyes”.


A Ghost szereplőjét mindenki utálta

Bár a romantikus filmből elsőre mindenkinek Demi Moore és Patrick Swayze (esetleg még Whoopi Goldberg) ugrik be, de elég jelentős szerepe volt Tony Goldwynnak is, aki Sam rosszindulatú barátját, Carl Brunert alakította. Goldwyn többször is panaszkodott arra, hogy azonosítják a szereppel, és gorombán viselkednek vele. Egyszer egy New York-i étteremben várta, hogy rendelhessen, és a pincérnő feltűnően gonosz volt vele. Mikor megszólította őt, hogy rendelhet-e, a nő megkérdezte, hogy színész-e, és mikor igennel felelt, visszakérdezett, hogy ő-e a srác a Ghostből, mikor erre is igen volt a válasz, a pincérnő ennyit mondott: “Tudtam, hogy utállak valamiért, csak nem tudtam rájönni, miért. Először azt hittem, hogy lefeküdtem veled”.


Jennifer Lawrence nem tudta, hogy Elizabeth Taylor elhunyt

Forrás: Ethan Miller/Getty Images

 

Az eset egy bulin történt, ahol Lawrence találkozott egy kedves hölggyel, akiről végig azt hitte, hogy Elizabeth Taylor, csakhogy a színésznő akkor már halott volt. Még el is beszélgettek, de a legkínosabb az volt, mikor Lawrence egy barátjának is úgy mutatta be hölgyet: Ő Elizabeth Taylor! “A barátom pedig közölte, hogy: Nem, ő nem az. Én meg szégyenemben elfutottam” – emlékszik vissza Lawrence.


Halle Berry vitriolos köszönőbeszéde

Forrás: Desiree Navarro / WireImage /Getty Images

 

2002-ben Halle Berry elnyerte a legjobb női szereplőnek járó Oscar-díjat a Szörnyek keringőjében nyújtott alakításáért, majd három évre rá Arany Málnát kapott A Macskanő címszerepéért. A legtöbb színész nem vesz tudomást a legrosszabb filmeknek, alakításoknak odaítélt díjról, de Berry elment az átadóra, és még beszédet is mondott, amiben nem kímélte sem az írókat, sem a stúdiót, sem az akkori menedzserét: “Mindenek előtt szeretnék köszönetet mondani a Warner Bros.-nak, hogy beletettek egy ilyen fostaliga, szuperjó filmbe.

A csúcson voltam, de A Macskanő lerántott onnan. Imádom! Nehéz a csúcson lenni, sokkal jobb odalent.

Szeretnék köszönetet mondani a menedzseremnek is, ez az ember tényleg szeret engem. Annyira szeret, hogy akkor is meggyőz egy projektről, ha tudja, hogy egy rakás szar. Volna neked egy tanácsom: máskor olvasd el a forgatókönyvet is, ne csak a nullákat számold az összegben”.


Aubrey Plaza beparáztatta A Fehér Lótusz szereplőit

Az HBO sikersorozatának második évada egy olasz üdülőparadicsomban játszódik. A szereplőket a San Domenico Palace-ban szállásolták el, ami egykor kolostor volt. Az új színész, Aubrey Plaza (aki Harper Spiller ügyvédet alakítja) kapva kapott az alkalmon, hogy beparáztassa társait. Először többük öltözőjében – még a sajátjában is – úgy rendezte el a nádpálcából készült aroma diffúzorokat, mint az Ideglelésben a gallyakat, később pedig “itt nyugszik...” feliratú cetliket hagyott az ajtók előtt. Végig tagadta, hogy ő tette volna, ám végül a biztonsági kamerák lebuktatták.

(via Ranker)