A 3 legjobb nő a tévében

A teljesség igénye nélkül, de azért a nőideálokat figyelembe véve összeszedtük, hogy a kedves férfi nézőknek hova érdemes kapcsolni, ha esetleg szolid nyálcsorgatáshoz támadna kedvük.

A Barátok közt legjobb csaja

Igen, ma már szinte mindennek az alfája és az omegája a jól ismert Mátyás király téri Dallas. Megírtuk, hogy letagadhatatlan párhuzam van Berényi Miki és minden idők tévés gonosza, Walter White, azaz Heisenberg között. Jelenlegi témánknál sem mehetünk el a sorozat mellett, amikor olyan jó nőket termelt ki magának, hogy még a Playboy és más férfimagazinok is megkörnyékezték a Rózsa előtt sündörgő ivarérett lányokat. Hoffer Eszter (Konta Barbara) és Nádor Kinga (Som-Balogh Edina) után egy szereplő van, aki még mindig stabilan hozza a ház legjobb nője karaktert, aki nem más mint Szentmihályi Zsófi (Kiss Ramóna). A Gyertek át szombat este! című műsorba sem hívták meg véletlenül. Ott is tisztességgel megmutatta bájait, hogy miért érdemes őt követni a tévében. Igen, a brutláis dekoltázsa miatt.

“Nem a töltőd lesz az egyetlen, amit bedugok ma éjjel.”

Valami ilyen kellően pajzán szöveggel lehet bókolni egy robot lánynak. És ez a most indult Humans esetében teljesen adja is magát, hisz Anita (Gemma Chan) egy olyan jól sikerült házi robot rabszolga, akit a gazdája, sőt, a annak fiai is bármikor elvinné egy körre… de nem a bevásárlóközpontba ám. A fantáziának nem szabva a határt a sorozatban is pont ez adja az alapfeszültséget, hogy Anitához tartozik egy 18+-os program, amit a férj még nem használt, de a késztetés ott van. Amíg az okostelefonunk nem fog úgy kinézni, mint egy escort lány, addig ez a veszél nálunk nincs. Marad a tévé és Anita, na meg a remény, hogy egyszer majd csak ilyen is lesz.

Rubint Réka

Nincs is annál jobb, mint amikor reggel felkel az ember és egy elképesztően gyönyörű nőt lát elsőként. A szerencsésebbek ezt úgy is átélhetik, ha az ágyban fekve rápillantanak kedvesükre. A kevésbé szerencséseknek ott van a tévé, a reggeli műsorok, de még azokon belül is a Fem3, ahol a napokban mutatkozott be Rubint Réka, mint műsorvezető. Egy szép és kedves nő. Igaz, hogy férjezett, de attól nézni még szabad, ugye. Réka pedig egy adott közönségnek garantáltan beindítja a vérkeringését és a fantáziáját, ezért került be ebbe a hiánypótló TOP3-as listába.

A teve még tele van elképesztően jó nőkkel. Akit csak ez érdekel, az zongorázzon a csatornák között, biztos talál majd kedvére valót, ha más nem, akkor éjfél után. Úgy hírlik, akkor felnőtt bírkózás megy.