A Hatodik érzék gyerekszínésze mesélt a különleges kapcsolatáról Bruce Willis-szel

Haley Joel Osment egy friss interjúban beszélt arról, hogy a visszavonult sztár mennyit törődött vele.

Bruce Willis változatos filmográfiáján – amin a vígjátéktól a drámán át az akciófilmig szinte minden megtalálható – különleges helyet foglal el egy idén 25 éves természetfeletti thriller: a Hatodik érzék. M. Night Shyamalan 1999-es filmjéből nem csak a csattanó emlékezetes, de Willis és a gyerekszínész, az akkor 10 éves Haley Joel Osment közti kémia is. Ám ők ketten nem csak a filmben, hanem a való életben is jóban lettek: Willis többször is bejelentkezett Osmentnél, csak hogy megtudakolja, minden oké-e?

 

„Szia, Haley Joel! Csak beköszönök.”

Haley Joel Osment a Hatodik érzék 25. évfordulója kapcsán adott interjút az Entertainment Weekly magazinnak, melyben elmondta, hogy Willis többször is, csak úgy beköszönt neki:

„A film megjelenését követő években sokat hallottam Bruce-ról. Időnként üzenetet hagyott az otthoni üzenetrögzítőnkön, hogy érdeklődjön felőlem. Csak úgy, a semmiből.”

A színész elmondta, hogy sokszor nem volt különösebb oka, Bruce mégis felhívta őt.

„Ha jól emlékszem, kétszer mentünk Japánba, hogy népszerűsítsük a Hatodik érzéket, előtte mindig felhívott. De volt olyan is, hogy hazaértem a suliból, villogott az üzenetrögzítőnk és ő hagyott üzenetet: »Szia, Haley Joel! Csak beköszönök.«”

Ez is érdekelhet

10 dolog, amit nem tudtál a Hatodik érzékről

Kedvenc misztikus thrillerünk az akkor még csúcsformájában lévő M. Night Shyamalantól. Összeszedtünk nektek tíz érdekességet a film forgatásáról.

Lássuk!

 

Osment azt is elmondta, hogy mióta 2022-ben afáziát diagnosztizáltak Bruce Willis-nél, nem beszélt vele:

„A lányait kicsit ismerem, de az egészségéről szóló hírek óta nem beszéltem vele az elmúlt években.”

 

(via Far Out)