A mémeskút 22-es csapdájába került a szenvedő Ben Affleck

Állítólag már a Grammy-átadó alatt értesült róla, hogy vicc lett belőle megint.

Mostanra valószínűleg mindenki hallott már február eddigi legnagyobb és legviccesebb mémeseményéről: a vasárnapi Grammy-díjátadón Ben Affleck látványosan szenvedett az önfeledten szórakozó felesége, Jennifer Lopez oldalán.

Az online mémgyártók természetesen azonnal akcióba lendültek, és rengeteg kép és videó készült vicces(nek szánt) kommentárok kíséretében. A poénok (többsége) azért is működött, mert Afflecknek komoly múltja van a mémesülés szempontjából: a külön nevet is kapott Sad Affleck-videóról mi is többször írtunk , de nem kevésbé szórakoztató az a 2016-os fotó, amelyik cigarettázás közben ábrázolja a sztárt.

A móka még a hét elején is folytatódott, mivel a Daily Mail megbízott egy profi szájról olvasót azzal, hogy fejtse meg a J.Lo és Affleck közötti párbeszédet. (Aki a részletekre kíváncsi, kattintson ide.)

És ezzel még nincs vége, mert tegnap új információ állt elő az ügyben! Már ha lehet hinni annak a TikTokernek, aki egy videóban azt állítja, hogy „seat filler”-ként volt jelen a Grammyn (a seat filler ül le a sztárok helyére, amíg azon nincsenek a teremben), és tanúja volt egy beszélgetésnek a házaspár közt.

A TikToker beszámolója szerint J.Lo már ott a helyszínen megmutatta Afflecknek, hogy éppen születnek róla élőben a mémek, ami nem segített a helyzeten.

@almostannna Replying to @canadiansupernova #greenscreen this is prob the funniest story i have it was so silly. Feeling overhelmed by this attention so im gonna take a break from all of this, i shared the big things and the how-to but all this attention is a lot haha :) I answered all the important questions already, good luck guys! Hear about it more on @hitqldbreakfast tonight! #seatfiller #grammys ♬ Selfcare-demo - Bella Moulden

„Ó, istenem, édesem, nézd ezt a rólad keringő mémet" – mondta állítólag az énekesnő, mire a férje annyit reagált, hogy

Ó, istenem, már megint ez.”

Ha tehát a TikToker állításai igazak, Affleck a felismeréstől csak még morcosabb lett, amitől még inkább mémkompatibilissé vált, azaz igazi 22-es csapdájába került a sokat szenvedett színész.

Via: Uproxx