A meztelenkedéséről vallott John Cena

A sztár az Oscar-gálán lépett fel Ádám-kosztümben, és most kiderült, nem csak eljátszotta, hogy zavarban van.

Az idei Oscar-gálán a Szegény párák nyerte a legjobb jelmeztervezésért járó díjat, de a nézők többsége valószínűleg nem erre emlékszik, hanem a felvezetésre, John Cena ugyanis úgy konferálta fel a kategóriát, hogy csupán egy „costume design” feliratú tábla takarta az ágyékát.

Később kiderült, hogy nem volt teljesen pucér, elöl és hátul is egy kisebb ruhadarabot viselt, elkerülve ezzel az esetleges, véletlen villantás lehetőségét, de ettől még nem volt kevésbé megterhelő számára a produkció.

Itt a bizonyíték, hogy John Cena mégsem volt teljesen pucér az Oscar-gálán

A színész elvileg meztelenül adta át a legjobb jelmeztervezésért járó díjat, de a kulisszák mögötti fotók másról árulkodnak.

A háttér

 

A Club Shay Shay című talkshow-ban Cena felidézte, milyen kínosan érezte magát, amikor tudatosult benne, hogy meztelenül jelenik meg olyan hollywoodi A-listás sztárok előtt, akikkel még sosem találkozott.

Itt vannak a legprominensebb előadók, producerek, rendezők egy teremben, én pedig odamegyek csupasz seggel, egy táblával a szerszámomat takarva, hogy 'Hé, srácok, ez vicces? Jók vagyunk?'" 

- mesélte az élményről.

A pankrátorból lett színész elmondta, hogy a jelenet ötlete akkor született, amikor a műsorvezető Jimmy Kimmel felhívta őt, és megkérte, hogy vállaljon egy cameót. Kimmel elküldte neki a jelenetet, Cena elolvasta, és utána csak egy kérdése volt:

Mikorra menjek?”

Cena eredetileg arra számított, hogy "meztelenebb" lesz, utána derült ki, hogy a „meztelen szalaggal” elrejtik az intim részeit.

Elmondása szerint azonban a szalagtól nem érezte magát kevésbé zavarban, sőt.

Így még kínosabb volt… Leragasztott fenékkel kimenni oda? Kemény volt."

via: Independent