A Netflix egymásnak ereszti Will Ferrell és Adam Sandler humorát

Két golf témájú alkotás érkezik egyszerre a streamingóriás felületére.

Mint korábban mi is hírt adtunk róla, közel 30 év után folytatást kap Adam Sandler egyik kultikus vígjátéka: a Happy, a flúgos golfos 2. a Netflixre érkezik. Érdekes azonban, hogy a streamingóriás egy másik, hasonló projektet is bejelentett: a Will Ferrell főszereplésével készülő GOLF című sorozat középpontjában szintén a címbeli sport áll, és Ferrell egy „fiktív golflegendát” fog alakítani.

Sandler már áprilisban megerősítette, hogy készül az 1996-os Happy, a flúgos golfos folytatása, és bár a sztoriról még nem árultak el semmit, minden bizonnyal azt fogjuk benne látni, hogy a színész eszement karaktere visszatér a pályára.

még több infó a Happy, a flúgos golfos 2.-ről

Folytatást kap Adam Sandler kultikus vígjátéka

A Happy, a flúgos golfos 2. a Netflixre érkezik.

Tovább

 

Bár pontos premierdátumot eddig egyik tartalom sem kapott, nem tudni biztosan, mikor érkeznek, de az, hogy egyszerre jelentették be őket, arra enged következtetni, hogy egyszerre is fogják bemutatni őket. És

mivel a Happy, a flúgos golfos és a GOLF szint egyszerre érkezik a Netflixre, nagyon úgy fest, hogy a streamfelület egymásnak ereszti Sandler és Ferrell humorát.

Ráadásul a Happy...-nek nem csak a GOLF-ot kell felülmúlni, hanem az első rész rajongóit is meg kell győzni, szóval nem lesz egyszerű dolga Sandlernek.

 

(via ScreenRant)