A telenovellák Buffyja - Michelle Renaud a mexikói Sarah Michelle Gellar?

Sarah Michelle Gellart nem kell bemutatni a magyar nézőknek, jelenleg az Eszementekben szórakoztat minket rendszeresen. De lehet, hogy van belőle még egy? Ráadásul itt, az orrunk előtt?

Az 1977-ben született Sarah Michelle Gellar ötévesen debütált egy tévéfilmben, és későbbi sztárrá válása is a dobozhoz köthető: sok lány szeretett volna olyan dögös és rettenthetetlen lenni, mint az általa hét évadon át megformált Buffy. Bár mozis pályafutása sem volt észrevétlen, és Freddie Prinze Jr.-t is ennek köszönheti (Scooby Doo 2.: Szörnyek póráz nélkül című közös filmjüket a Cool vetíti a hétvégén), ezt a vonalat egy ideje nem erőlteti.

Helyette 2011 és 2014 között két szériában is játszott, de a Ringer - A vér kötelez és az Eszementek sem húzta egy szezonnál tovább. Utóbbi vasárnaponként látható a Foxon, és Gellar szerethetően komédiázik benne Robin Williams lányaként. A közepesnél kicsit jobb szitkomot a páros kémiája teszi szívmelengetővé, még akkor is, ha e hangulatba ma már szomorúság vegyül.

A New York-i Gellar után több mint tizenegy évvel jött világra Mexikóvárosban Michelle Renaud, aki szintén zsenge korban kezdte a színészetet. Mindössze négyévesen kapott szerepet az Ángeles sin paraíso (Angyalok paradicsom nélkül) című gyerekeknek szóló telenovellában, és felnőve is maradt e színes műfajnál. A hazai nézőkkel a Story 5-ön futó két romantikus sorozat, A szenvedély száz színe és A múlt árnyéka ismertette meg. Előbbinek még csak az első részeiben láthattuk a főgonosz ifjabb verziójaként, utóbbiban viszont már a központi szerelmespár egyik felét alakítja.

Mindkét műben megfigyelhető, hogy Renaud nagy, csodálkozó szeme, arcformája és alkata feltűnően emlékeztet az amerikai kolléganőére, kiboruláskor pedig még a mimikájuk is hasonló. (Bár Renaud - zsánere követelményeit szolgálva - néha úgy hisztizik, mintha karikatúra lenne.) Ha mexikói színésznő egyszer Hollywoodba tévedne, egészen biztosan eljátszhatná Gellar speedtől felpörgött kishúgát.

Aki nem hiszi, hogy van ilyen, most azonnal járjon utána, és válasszon Michelle-t kedve szerint!

A PORT.hu ajánlja:

Scooby Doo 2.: Szörnyek póráz nélkül - COOL: szombat (december 12.), 11:50, vasárnap (december 13.), 1:30

A szenvedély száz színe , A múlt árnyéka - hétköznaponként a Story 5 műsorán