Amber Heard szuperdögös atlantiszi hercegnő lesz Batman mellett

Johnny Depp 30 éves exfelesége lesz Aquaman csaja az Igazság Ligájában.

A Warner egyetlen fotóval felrobbantotta a fél internetet: kiszivárgott Amber Heard fotója, amin épp a DC képregények atlantiszi hercegnőjének, Merának öltözve feszít a tengerparton.

first-photo-of-amber-heard-as-mera-in-justice-league1.jpg

A maskarát természetesen a 2017-ben mozikba kerülő ellen-Bosszúállókban, a Justice League-ban fogja hordani. Mera ugyanis 1963 óta Aquaman csaja, később pedig a felesége. Szuperképességeit tekintve képes lélegezni a víz alatt, tud repülni, szuperereje van, van némi telepatikus képessége, tudja formázni és manipulálni a környezetében lévő vizet, és képes átutazni egy transzdimenzionális, vizes létsíkra, a mitikus Xebel világába, ahol korábban királynőként tisztelték. Igaz, a képregényekben kicsit más ruhája volt:

mera.jpg

A jövőre mozikba kerülő Igazságliga mozifilmben a morcos nindzsából szarkasztikusan viccelődő Vasemberré átfazonírozott Bruce Wayne (Ben Affleck) gyűjti maga köré a szuperképességű bűnüldözőket. A csapathoz csatlakozik többek között Csodanő (Gal Gadot), Flash (Ezra Miller), Cyborg (Ray Fisher) és a víz alatti világból érkező Aqauman (Jason Momoa) is, bár ezek szerint a nője is beleszól majd abba, mennyi világmegmentést vállalhat be a szabadidejében. A filmben felbukkan még a Batman-képregényekből és a korábbi Warner-filmekből jól is ismert Gordon felügyelő (J.K. Simmons), valamint visszatér a Batman Vs. Superman végén meghalt Superman (Henry Cavill) is, hiszen ő a legismertebb DC karakter. (via Geektyrant)