Az HBO Aznap éjjelével van versenyben az Aranyélet című magyar krimisorozat

November 6-án jönnek az új részek, az első évad két nemzetközi fesztiválon is bemutatkozik.

November 6-án startol az Aranyélet második évada, az első évad pedig még ugyanebben a hónapban versenybe száll két nemzetközi versenyen, a svájci Tous Ecrans Fesztivál tévés szekciójában és a a rangos lengyel operatőri fesztiválon, a Camerimage-en. Érdekesség, hogy a genfi Tous Ecrans tévés szekciójában a hazai gyártású HBO sorozat az amerikai HBO Aznap éjjel című krimijével és az HBO Latin America kosztümös sorozatával, a Hypnotisttel lesz versenyben.

A hazai gyártású Aranyélet főszereplője egy ügyeskedő, mutyizós gengsztercsalád, akiket Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Olasz Renátó, Anger Zsolt alakít. Az új évad tele lesz flashback jelenetekkel: megismerhetjük a főszereplők fiatal énjét, és bepillantást nyerhetünk a rendszerváltáskori Magyarország (al)világába. A trailerben például zseniális, ahogy a mackós alkatú, kopasz Attilából (Thuróczy Szabolcs) egy hirtelen váltással hosszú hajú, bőrdzsekis rocker lesz (ifj. Vidnyánszky Attila), aki egy lehasznált Mercivel készül valami nagy zsiványságra 1991-ben:

Rajongók jó hír, hogy november 6-án az HBO GO-ra azonnal felkerül az első két rész, és ezt követően ezen a platformon (szemben a tévés premierekkel) mindig eggyel több epizódot láthat a néző.