Az internetes népművészek kezelésbe vették a 25 éves barátnőjével szakító Leonardo DiCapriót

Mindenki azon viccelődik, hogy a sztár csak 25 éven aluli lányokkal randizik. Még a Ryanair is beszállt a poéngyártásba.

Megírtuk mi is, hogy a 47 éves Dicaprio és a 25. születésnapját júniusban ünneplő barátnője, Camila Morrone szétmentek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a színész eddig még sosem járt 25 évesnél idősebb nővel, és mindegyik szerelmével szakított, miután lejárt a szavatosságuk a számára. Bár azt nem tudhatjuk, hogy a kapcsolatai hány százalékában volt a szakítás kezdeményezője Leo, az internet népe úgy értelmezte a történteket, mint újabb bizonyítékát a színész életkorfetisizmusának.

Pedig még 2019 júliusában is úgy nyilatkozott egy bennfentes a People magazinnak, hogy DiCaprio és Morrone kapcsolata "elég komolynak" tűnik, mondván „ez határozottan nem egy alkalmi kapcsolat. Camila sok időt tölt nála, és Leo már régen bemutatta őt mindkét szülőjének".

Forrás: Twitter

 

Aztán 2020 júniusában egy másik névtelen forrás azt mondta, hogy DiCaprio "imád együtt lenni" Morrone-nal, és az sem kezdte ki a kapcsolatukat, hogy a világjárvány miatti lezárások közepette éjjel-nappal együtt voltak.

Most mégis szakításra került sor, és a ziccert le is csapták az internetes népművészek. Mutatjuk a vicceket és a mémeket.

Valaki szerint csak három dolog biztos az életben: a halál, az adók, és hogy DiCaprio szakít a barátnőjével, mielőtt még a lány prefrontális kéregállománya teljesen kifejlődne.

Láthatjuk azt is, hogyan reagálna Leo, ha feltenné neki valaki a Lana Del Rey slágeréből vett „Szeretsz-e majd akkor is, ha már nem leszek szép és fiatal?”-kérdést.

És ilyen a színész feje, amikor sor kerül arra a bizonyos 25. születésnapra. (Valójában A fiúk című sorozat pszichopata szuperemberét látjuk a képsorokon.)

Persze a Titanic is előkerült, valaki szerint DiCaprio karaktere azért választotta a film végén a halált, mert Rose épp betöltötte a 25-öt.

És mivel a Titanic idén 25 éves, valaki arra a logikus feltételezésre jutott, hogy Leo többé már abban sem akar benne lenni.

Egy twitterező már a jövőbe tekint, kiszámolta ugyanis, hogy az a lány, akivel a színész 72 évesen szakít majd, ma született meg.

Valaki a Sárkányok háza 2. epizódjából vett fotóval mutatta be, milyen lesz DiCaprio következő randija.

Az egyik elmélet szerint Leót annyira traumatizálta 9/11, hogy nem akar olyan barátnőt, aki még emlékszik a terrortámadásokra, más azon morfondírozott el, hogy a színész miként szakít a „túlkoros” partnereivel. Lehet, hogy már hónapokkal korábban is veszekedéseket provokál, hogy minél kevésbé tűnjön majd gyanúsnak a szakítás a születésnap reggelén?

 

Forrás: Twitter

Van olyan 25 éves nő is, aki „Túl öreg Leo DiCaprióhoz”-feliratú tortát kapott a születésnapjára, de megtudhattuk azt is, miért a 25 a legrosszabb életkor.

Túl fiatal vagy ahhoz, hogy komolyan vegyenek, és túl öreg ahhoz, hogy DiCaprio barátnője legyél."

És érkezett egy kiváló filmes pitch is, valaki abban reménykedik, hogy Leo exbarátnői összebarátkoznak, és közösen kirabolják a színész villáját.

A Meredith nevű felhasználó viszont máshonnan közelíti meg a sztorit:

Mindenki azt feltételezi, hogy ő az, aki szakít ezekkel a 25 évesekkel. valójában az történik, hogy amint egy nő agya befejezi a fejlődését, rájön, hogy nem akar Leonardo Dicaprióval lenni."

És végül a Ryanair twitter fiókja is beszállt a buliba, mondván, mivel ők 37 évesek, sajnos már 12 éve nem látták Leót.

via: Uproxx / Sad and Useless