Az új TV oldal megérkezett

Megújult a Port.hu Tv oldala, hogy még könnyebben és gyorsabban lehessen böngészni a tévéműsor végtelen kínálatából.

Kedves Olvasónk!

Eljött az idő, hogy változtassunk az általad is úgy szeretett és sokat használt TV oldal kinézetén. Hogy miért volt erre szükség? Mert már nem volt elég felhasználóbarát, ne szépítsük: mert úgy nézett ki, mint egy beszkennelt tévéújság. Persze, legyinthettünk volna, hagyhattuk volna az egészet, mondván: Jó'van az úgy. De úgy éreztük, hogy eljött a változás ideje, kicsit meg kell újítani ezt az old school kinézetet úgy, hogy közben a fontos és hasznos funkciókat megtartjuk.

Lehet, hogy elsőre szokatlannak tűnik, de a valóság az, hogy a most látható dizájn már elérhető volt korábban is. Aki akarta, az már a mostanihoz hasonló nézetben kereshette, hogy mi megy éppen a tévében. Most mindössze annyit tettünk, hogy kicsit letisztult formát adtunk a legátláthatóbb TV oldalnak, hogy mobilon és asztali gépen is könnyebb legyen a csatornák kínálatai között böngészni.

A változás mindig nehéz, tudjuk. Reméljük nem jár nagy áldozattal az új kinézet megszokása! Biztos, hogy kell egy kis idő, hogy ezt a dizájnt megszokd, de a legjobb funkciókat ugyanúgy (és nagyjából ugyanott ) megtalálod:

  • beállíthatod a kedvenc tévécsatornáidat, hogy azok kínálatát mindig a lista legtetején lásd;
  • ha csak egy csatorna kínálatát nézed, akkor a régi, függőleges nézetben látod a műsorokat, ráadásul több napra lebontva;
  • különböző típusú csatornákra is tudsz szűrni, de mint a villám, egy kattintás, és máris listázzuk külön a sportcsatornákat;
  • ha épp valami főzős műsorhoz lenne kedved, a gasztro szűrőre kattintva kiemeljük neked, hogy hol és mikor megy valami, amiben sütnek, főznek az emberek.

Persze vannak olyan dolgok, amiket töröltünk. Egész egyszerűen azért, mert azt tapasztaltuk, hogy nem voltak túl népszerű funkciók. Valakinek lehet, hogy ezek most mégis hiányoznak. Megértjük. Sajnos nem tudunk mindenkinek megfelelni, de azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb legyen a TV oldal, ezért szívesen fogadunk minden építő jellegű kritikát, hasznos tanácsokat megfogalmazó levelet, hogy úgy tudjuk fejleszteni az oldalt, ahogy az az olvasóknak is tetszik.