Be lehet költözni Barbie álomházába

Ami a kaliforniai Malibuban található, és most átfazonírozták Ken stílusára.

A várva várt Barbie-filmhez időzítve akciót hirdettek az Airbnb-n: újra elérhetővé vált a malibui Barbie-álomház. Ettől a héttől a rajongók kivehetik Ken szobáját a rózsaszín, életnagyságú játékház ihlette kastélyban, egy éjszakás tartózkodásra, legfeljebb két vendég számára.

A kiválasztott nyertesek ezt követően július 21-én és július 22-én ingyenesen szállhatnak meg a "Ken-ifikált" álomházban.

"Üdvözöllek az én Kendómban! Amíg Barbie távol van, átadta a nyáron a malibui álomháza kulcsait, és a szobám a tiéd lehet egy éjszakára. Hozzáadtam néhány apróságot, hogy egy kis szükséges Kenergiát vigyek az újonnan felújított és ikonikus Malibu Álomházba. A tengerpart fölött helyezkedik el, panorámás kilátással, ez az életnagyságú rózsaszín kastély egy valóra vált álom!"

- olvasható Ken hirdetése.

A hirdetésben Ken megemlíti a cowboy cuccait, a lovakat és a gitárokat, ami utalás a film történetére, abban ugyanis Ken átformálja a Barbie-ház egy részét a saját ízlésére.

Egy másik friss Barbie-hír: a filmet engedélyezték a Fülöp-szigeteken, de a hollywoodi forgalmazókat arra kérték, hogy a filmben látható világtérképen, amely állítólag Kína vitatott tengeri követeléseit ábrázolja, elmosódjanak a vonalak.

Via: NME