Bemutatkozik a PORT.hu - Juci

Arra gondoltunk, itt az ideje, hogy olvasóink megtudják, kik is készítik a Portot. Kik azok, akik segítenek eligazodni a programok között, akik válaszolnak az olvasói levelekre, akik filmeket, könyveket, színházi darabokat, gyerekműsorokat ajánlanak. Ezért december 12-től minden nap bemutatunk egy Port-os kollégát. Ő itt Juci.

Budaker Judit; Fotó: Kaszás Tamás

 

Budaker Judit vagyok, a PORT.hu vezető szerkesztője. 2014 augusztusában kerültem az oldalhoz, mint tévés adatrögzítő. Az elmúlt hat évben sok-sok változást éltünk meg, de szerencsére ez mindig pozitív irányban történt. Imádtam, amikor közös szerkesztőségben dolgoztunk a Fidelióval és a Dívánnyal, igazi pörgős évek voltak ezek, és nagyon sok jófej munkatárssal ismerkedhettem meg. Rendszeresek a röhögések, nagyon bírom, hogy minden kolléga egyszeri, megismételhetetlen egyéniség, tudjuk egymás gyengeségeit és erősségeit, ott segítünk egymásnak, ahol tudunk, szóval egy jó kis összetartó csapat vagyunk. Remélem, hogy ez az oldalon is látszik, és az is, hogy igyekszünk előtúrni a legtöbb programot, hogy nektek, kedves olvasók, a legnaprakészebb és legváltozatosabb (manapság streaming) programokat tudjuk ajánlani.

Büszke vagyok a LIVE rovatunkra, amit még márciusban elindítottunk, ezzel gyorsan tudtunk reagálni a világjárvány miatt kialakult helyzetre, amikoris minden kulturális intézmény bezárt, és itt álltunk - programajánló oldalként - kulturális programok, mozik, színházak nélkül. Itt a streamelhető eseményeket gyűjtjük, és remélhetőleg sok olvasónak könnyítjük meg a választást.

Sokat tevékenykedem a tévérovatban, igyekszem minden napra összegyűjteni a legjobb filmeket, hogy nektek már ne kelljen, és egyfajta "perverzióm" a nézettségi adatok elemzése is. Kikapcsolódásként imádok főzősműsorokat nézni, a TV Paprika például hű társam, amikor ki akarom engedni a fáradt gőzt, és csak néznék ki a fejemből. 

Kedvenc filmemet, az Ollókezű Edwardot képes vagyok ezeregyedszerre is megnézni, és a karácsonyi időszakra szerintem tökéletes választás a film, ajánlom nektek is! Édes-bús, gyönyörű Tim Burton-film, ráadásul ekkor még Johnny Depp is remek formában volt, a hóseséses-táncos rész pedig olyan, mintha egy karácsonyi hógömbben lennénk!