Ben Affleck a volt feleségét hibáztatja, hogy alkoholista lett

Jennifer Garnert arculcsapásként érte exférje kijelentése, különösen, hogy a válás után is barátok maradtak, a színésznő segített leszokni neki a piáról.

Ben Affleck a héten a Howard Stern Show-ban adott interjúban beszélt a Jennifer Garnerrel kötött házasságáról. 2004 közepén kezdtek el randevúzgatni, miután korábban a Pearl Harborban és a Daredevilben is együtt játszottak, majd rá egy évre összeházasodtak. Három gyerekük született (bár Affleck közben állítólag összemelegedett a gyerekek dadusával), végül 2015-ben bejelentették, hogy elválnak, ami aztán 2018-ban vált hivatalossá. Ennek ellenére barátok maradtak – például Garner vitte el később Afflecket elvonóra.

A színész most mégis azt állítja, hogy annak idején úgy érezte, hogy a házasságában csapdában vergődik, és azért kezdett el inni.

Úgy voltam vele, hogy nem hagyhatom el a gyerekeimet, de nem voltam boldog, mit tudtam tenni? Megittam egy üveg scotch-ot, aztán elaludtam a kanapén, erről meg kiderült, hogy nem megoldás.

Majd hozzátette, hogy ha együtt marad Garnerrel, "valószínűleg még ma is inna".

Részben ezért kezdtem el inni... mert csapdába estem.

 

Az internet népe nyilván reagált erre, többen azt követelték, hogy Affleck ne másokat hibáztasson, hanem igenis vállalja a felelősséget saját tetteiért.

Azt mondod, hogy az exfeleséged miatt ittál? Már azelőtt piás voltál, hogy hozzámentél volna!

 

 

 

Emlékeztek rá, ahogy exfeleségként a részeg Ben Afflecket (aki épp egy playboy modellel töltött néhány éjszakát) kihajtja a házból az elvonóra? Annyira kedves.
Ha rosszakat mondasz a gyerekeid anyjáról, az eléggé szörnyű apává és totál f*szfejjé tesz.
@BenAffleck, ez az egész úgy hangzik, mintha az exfeleségedet hibáztatnád az ivásért. Szemétláda!
Te egy szarházi vagy. Még ha igaz is a házasságod boldogtalanságával kapcsolatban, miért döngölöd a sárba az exedet nyilvánosan, és hibáztatod őt a saját önpusztító döntéseid miatt?
Ben Affleck megerősítette... még mindig ő a legócskább.

 

A december 9-én Los Angelesben készült fotó tanúsága szerint még a múlt héten is elég jól kijöttek egymással
Forrás: BG004/Bauer-Griffin/Getty Images

 

Jennifer Garner nem reagált nyilvánosan, de egy "bennfentes" a Life&Style-nak arról számolt be, hogy a színésznő nem kente el a véleményét: állítólag tiszteletlennek tartja Affleck viselkedését, és hogy a férfi szavait "arculcsapásként" élte meg, tekintettel a jelenlegi jó viszonyukra.

Jen nem különösebben örül Ben megfogalmazásának azzal kapcsolatban, hogy miért váltak el. Egy interjúban azt mondta, hogy "csapdában" érezte magát a házasságban. Jen nem használta volna ezt a kifejezést, és nem is nyílt volna meg így nyilvánosan.

Mivel három közös gyerekük már olyan korban van ( Violet 15, Seraphina 12, Samuel 9 éves), hogy megértik a szüleikről írtak egy részét – és annak is részesei voltak, hogy Affleck újra összejött Jennifer Lopezzel –, valószínűleg frusztráló lehet Garner számára, hogy volt férje a nyilvánosság előtt teregeti ki házassági problémáit. És annak fényében, hogy a színésznő könyörgött neki, hogy menjen elvonóra, háromszor is bevitte, és végig ott volt mellette, míg Affleck leszokott a piáról, ez az interjú eléggé tönkreteheti kettejük viszonyát. Nyilván az sem kedvez ennek a helyzetnek, hogy a színész aközben mond ilyeneket volt kapcsolatáról, míg Lopezzel parádézik a vörös szőnyegen.

2016-ban a Vanity Fairnek adott interjúban Garner így jellemezte akkori férjét:

Ő egy bonyolult srác. Mindig azt mondom: amikor az ő napfénye ragyog rád, akkor érzed. De amikor máshol süt a nap, akkor mindenütt hideg van. Elég nagy árnyékot tud vetni.

(Források: Uproxx, Page Six, Daily Mail, She Knows)

Címlapkép: Dan MacMedan/Getty Images

 

A SZESSÖN legújabb részében kiderül, mennyire van a vérében Lady Szomjasnak a kubai ritmus és a latin lüktetés.