Britney Spears - Álmok útján

  • judelaw / PORT.hu

Britney Spears színésznő szeretne lenni. Ennek érdekében bármire képes, s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a héten a mozikba kerülő, a rajongók által várva várt első filmje. Az "Álmok útján" pedig éppen az lett, amit lemezei alapján várhattunk a tinisztártól, azaz egy könnyed film, izgalmas jelenetek laza füzére, Britneyvel a főszerepben!

A sztori tini road movie-t hivatott sejtetni, szóval Britney és két társnője, akiknek mindössze annyi dramaturgiai funkció jutott, hogy végszavazzanak a tinisztárnak, átutaznak a fél Egyesült Államokon egy állítólagos gyilkossal, hogy aztán Britney megnyerjen egy tehetségkutató versenyt, amelyen egyébként nem is igazán akart elindulni. Közben édesanyját is felkutatja, aki elhagyta őt még csecsemő korában, s mára teljesen új életet kezdett, amelybe a tinédzser leányzó felbukkanása nem igazán illik bele. És az út során hihetetlenül izgalmas dolgok is történnek Britneyvel és társaival - lerobban egyszer a kocsijuk, és egy útszéli csehó karaoke-versenyén kénytelenek részt venni a fődíjért, na meg Britney szerelmes is lesz, de a filmben nem marad szűz az esküvőjéig. És persze aláfestésként olyan szenzációs dalok csendülnek fel, mint az "Overprotected", vagy az igen magvas gondolatokat boncolgató "Not a Girl, Not Yet a Woman", hogy érzékeink garantáltan ne tudjanak kitérni Britney útjából egyetlen irányba sem.

Szóval aki általában szereti Britneyt és zenéjét, annak a film is nagy élmény lesz, hiszen dolbyban hallgathatja meg kedvenc énekesnőjének dalait!