Celebek, akikről már elfelejtetted, hogy valaha egy párt alkottak

Keira Knightley és Jamie Dornan? Hogy micsoda? Ők tényleg jártak? Bizony! És mutatunk kilenc további híres párost, akikről vagy nem is tudtál, vagy már egyáltalán nem emlékszel rájuk.

Nicole Kidman és Lenny Kravitz

A színésznő ma már elválaszthatatlan countryénekes férjétől, Keith Urbantől, de azért a Tom Cruise-hoz fűződő kapcsolatára még mindenki emlékszik. Arra viszont már minden bizonnyal sokkal kevesebben, hogy Kidman egykor nemhogy járt, de a menyasszonya volt egy másik énekesnek, Lenny Kravitznek. A két sztár 2003-ban jegyezte el egymást, de akkor a színésznő még úgy érezte, nem áll készen a házasságra. Ezt követően pedig úgy alakult, hogy nemcsak házasság nem lett a dologból, de életre szóló kapcsolat sem. Pikáns adalék, hogy Kidman egy pár éve együtt játszott a Hatalmas kis hazugságok című sorozatban Kravitz lányával, Zoe Kravitzcel.

Kidmanről és Kravitzről nem is találtunk akkori fotót, csak ezt a pár évvel ezelőttit. Forrás: Charley Gallay / Getty Images for dcp


Sandra Bullock és Matthew McConaughey

Ha már nem is emlékszünk rájuk, azért nem olyan nehéz kikövetkeztetni, hogy a két színésznagyágyú közös filmje, a Ha ölni kell forgatása során melegedett össze. Habár azóta McConaughey nem Bullockkal, hanem Camilla Alvesszel kötött házasságot és alapított családot, egykor nagyon szépen beszélt róla a Playboynak adott interjúban:

„Ő nem egy kislány, hanem egy igazi nő. Akár egy országot is el tudna vezetni”

– méltatta a színész akkori szerelmét. Sajnos a színésznő szerelmi élete viszont nem alakult olyan szerencsésen, mint a színészé: annak idején nagy port kavart, hogy kénytelen volt elválni férjétől, a valóságshow-sztár Jesse Jamestől, mivel a férfi folyamatosan megcsalta.

Forrás: Steve Granitz / WireImage / Getty Images


Ryan Reynolds és Alanis Morissette

Nehéz már felidézni azokat az időket, amikor mindenki kedvenc Deadpoolja nem a Gossip Girl sztárjával, Blake Livelyval alkotott egy párt és nevelt közösen gyerekeket. De ha van még, aki beugrik, az Scarlett Johansson, akivel Reynolds 2008 és 2011 között élt házasságban. Pedig a színész korábban komoly kapcsolatban állt Alanis Morissette kanadai énekesnővel is: nem kevesebb mint négy évig voltak együtt, sőt, jegyben is jártak. Mondjuk nem csoda, hogy nem tudjuk olyan könnyen felidézni,

hiszen a két kanadai kereken húsz éve, 2002-ben találkozott egymással, majd 2006-ban intett búcsút a másiknak.
Forrás: Kevin Mazur / WireImage / Getty Images


Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal

Mindenki nagyon csalódott volt, amikor 2007-ben tönkrement Reese Witherspoon és két gyermekének apja, Ryan Phillippe házassága – annál örömtelibb volt a tény, hogy hamarosan kiderült, a színésznő a jóképű kollégával, Jake Gyllenhaallal vigasztalódik. A két sztár a Kiadatás című politikai thriller forgatásán jött össze, de

kapcsolatuk nem tartott túl sokáig: két rövid év után, 2009-ben lezárták közös történetüket.

Újabb két év után Witherspoon hozzáment Jim Toth-hoz, akivel azóta is együtt vannak – Gyllenhaal pedig már 2018 óta egy Jeanne Cadieu nevű francia modellel él.

Forrás: George Pimentel / WireImage / Getty Images


Bradley Cooper és Renée Zellweger

Bradley Cooper már jó ideje, egészen pontosan 2015 óta a gyönyörű modell, Irina Shayk élettársa, akivel egy közös gyermekük is van. Előtte azonban nem mással randizott, mint mindenki kedvenc Bridget Jones-ával, Renée Zellwegerrel. Ahogy az már a színészeknél lenni szokott, ők is egy forgatáson találkoztak: a 2006-ban forgatott Védtelen gyermek című thrillerén – de csak 2009-ben kezdtek el járni. Kapcsolatukat több hónapos médiaspekuláció övezte, hiszen sosem jelentették be hivatalosan, hogy együtt vannak, de rendszeresen együtt jelentek meg a nyilvános eseményeken. 2011-ben viszont szakítottak.

Róluk sincs akkori fotó, csak ez a pár éves. Forrás: Kevin Winter / Getty Images


Angelina Jolie és Jonny Lee Miller

Angelina Jolie-nak az elmúlt évtizedekben elég alaposan dokumentálva volt a szerelmi élete:

még arról az egyszerre bizarr és romantikus dologról is olvashattunk, hogy volt férjével, Billy Bob Thorntonnal egymás vérét hordták a nyakukban egy-egy fiolában.

Majd jött a Brad Pitt-tel kötött híres házasság és a sok közös gyerek. Hajlamosak vagyunk azonban megfeledkezni róla, hogy Pitt és Thornton előtt Jolie-nek volt egy harmadik (igazából első) férje is: 1996 és 1999 között az angol Jonny Lee Millerrel, a Trainspotting sztárjával élt házasságban, akivel az Adatrablók című 1995-ös film forgatásán találkoztak.

Forrás: Antony Jones / UK Press via Getty Images


Michael Keaton és Courteney Cox

Bizony, egykor a Denevérember és Monica Geller is egy párt alkottak, sőt, nem kevesebb mint hat évig voltak együtt.

Nem csoda, hogy nem emlékszünk rá, hiszen 1995-ben szakítottak,

azaz egy évvel azután, hogy Cox feltűnt a népszerű sitcomban, a Jóbarátokban. 1999-ben a színésznő hozzáment David Arquette-hez, akivel közös gyermekük is született, egy Coco nevű kislány. Michael Keaton viszont a hírek szerint egyedülálló – Cox után csak egyetlen kapcsolatáról tud a sajtó, ami 2003-ban egy Audra Lynn nevű Playboy-modellhez fűzte.

Forrás: Jeff Kravitz / FilmMagic, Inc. / Getty Images


Sarah Jessica Parker és Robert Downey Jr.

Sarah Jessica Parker neve mára elválaszthatatlanul összefonódott férjéével, Matthew Broderickével, de előtte volt egy másik komoly kapcsolata is. Összesen hét évig volt együtt Robert Downey Jr.-ral, mielőtt 1991-ben szakítottak. És igen, mivel ezek még a színész zűrös évei voltak, jól gondolja, aki azt gyanítja, hogy

a kapcsolatnak Downey Jr. függősége vetett véget.

Azóta viszont a Marvel-filmek sztárja is lenyugodott, és sikerült megállapodnia Susan Levin producer (azóta Susan Downey) oldalán.

Forrás: Barry King / Sygma/Sygma via Getty Images


Jamie Dornan és Keira Knightley

Jamie Dornanről nem sokan hallottak azelőtt, hogy eljátszotta Christian Grey szerepét A szürke ötven árnyalata-könyvek adaptációiban. Pedig ha más szerepben nem is, Keira Knightley szerelmeként felfigyelhettünk volna rá, hiszen

igen szép pár voltak 2003 és 2005 között.

Ők is egy forgatáson jöttek össze, de nem filmet, csak egy reklámot forgattak közösen. Mivel Knightley karrierje épp ekkoriban indult be, olyan produkciókkal, mint A Karib-tenger kalózai első része vagy az Igazából szerelem, valószínűleg kevesen figyeltek fel arra a jóképű fiúra mellette, aki a premierekre elkísérte. Az alábbi fotón a 2004-es Artúr király díszbemutatóján láthatjuk őket.

Forrás: Dimitrios Kambouris / WireImage / Getty Images


Seth MacFarlane és Emilia Clarke

Egész listánk legvalószínűtlenebb párosa minden bizonnyal a Family Guy című szabad szájú animációs sorozat agytrösztjeként ismert Seth MacFarlane és a Sárkányok Anyja. Habár a komikus az Egyesült Államokban él, Emilia Clarke pedig Angliában, 2012-ben valahogy mégis keresztezték egymást az útjaik, és egymásra találtak. Kapcsolatuk viszont nem bizonyult hosszú életűnek: hat rövid hónap randizás után a furcsa pár 2013-ban lefújta a dolgot. Nem sokkal ezután a Trónok harca sztárját

megszavazták a legkívánatosabb nőnek, majd egy pár évvel később egy férfi magazin a világ legszexibb nőjének választotta, szóval MacFarlane biztos azóta is átkozza magát.

Forrás: FilmMagic / Getty Images



(via DrivePedia)