Csúszik a King Kong előzményfilm

A Legendary Pictures áttette a tervezett King Kong előzményfilm bemutatásának dátumát, sőt, a film címét is megváltoztatták Skull Islandról Kong: Skull Islandra, hogy egyértelműbb legyen a dolog. Pedig már úgy izgultunk...

Elsőbbséget kapott a Legendary Pictures-nél egy, a kínai Nagy Falről szóló film, és ezért elcsúsztatták a King Kong előzményfilm bemutatójának dátumát 2016 november 4.-ről 2017 március 10.-re, sőt, ha már hozzányúltak a dologhoz, a film címét is megváltoztatták Skull Islandról Kong: Skull Islandra. Az egyelőre csak Untitled Great Wall Project munkacímen Nagy fal projekt pedig konkrét dátumot kapott: 2016 november 23.-án mutatják majd be. És már van is egy kissé semmitmondó szinopszis is a King Kong filmhez, ami így szól: „A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Godzilla szellemisét megőrizve a Legendary Pictures merészen új megközelítésben meséli el egy másik ikonikus bestia történetét Kong: Skull Islandben, amely főszereplője Tom Hiddleston (A Bosszúállók és a Thor sorozat). A film rendező Jordan Vogt-Roberts (A nyár királyái) és az írója John Gatins (Kényszerleszállás), illetve Max Borenstein (Godzilla). A Kong: Skull Island megismerteti a közönség a majmok királyának titokzatos és veszélyes otthonával, amint egy csapat felfedező bemerészkedik az ősi sziget legsötétebb mélyébe. A Legendary tiszteletben tartja a meglévő King Kong folklór tételeit, azonban a történetet egy teljesen ú, különálló idővonalba helyezi.”

A filmet 3D-ben és IMAX 3D-ben mutatják be, és nekünk jól hangzik, de a nagy falas film is, ami így szól:: „A Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök háza) rendezte Cím Nélküli Nagy Fal Projekt egy elit harcosokból álló csapat történetét meséli el, akik egy utolsóharcra készülnek az emberiség érdekében a világ leginkább ikonikus építményén. Yimou első angol nyelvű filmje lesz a Kínában valaha is forgatott legnagyobb szabású produkció.”