Elhunyt Lisa Marie Presley

Elvis Presley egyetlen lánya 54 éves volt.

A halálhírt Lisa Marie Presley édesanyja, Priscilla Presley jelentette be:

"Nehéz szívvel kell megosztanom a lesújtó hírt, hogy gyönyörű lányom, Lisa Marie elhagyott minket. Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb és legszeretőbb nő, akit valaha ismertem" - fogalmazott Priscilla Presley a nyilatkozatban.

Lisa Marie Presley; Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images

 

Édesanyja nem közölt részleteket a halál lehetséges okáról, de a TMZ egy Lisa Marie Presley-hez közeli forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy az énekesnő halálát szívmegállás okozta. Presley-t csütörtök reggel találták meg a kaliforniai Calabasasban lévő otthonában eszméletlen állapotban. Nagyjából ugyanekkor érkezett meg a volt férje, Danny Keough, aki szintén az ingatlanban él, és megpróbálta újraéleszteni. Az énekesnőt kórházba szállították, és azt is tudni lehet, hogy valaki adrenalin injekciót is beadott neki, hogy visszanyerje pulzusát. 

Lisa Marie Presley énekesnő és dalszerző volt, a rock and roll legenda Elvis Presley és Priscilla Presley színésznő egyetlen gyermeke, apja hagyatékának egyedüli örököse. Presley zeneipari karriert futott be, és három albumot adott ki. Házasságban élt Danny Keough zenésszel, Michael Jackson énekessel, Nicolas Cage színésszel és Michael Lockwood zenei producerrel. Három gyermeke született.

 

(BBC)