Ezt nézd! - Locsolás utáni matiné

A bűzölgő pacsulik világnapján is akad mit nézni a tévében. Ha a lányok átestek a locsoláson és az utolsó pálinkáért kuncsorgó vendéget is sikerült kitessékelni a házból, akkor jöhet a jól megérdemelt pihenés és az önfeledt tévézés.

Amerikai mesterszakács
Viasat3, 10:30

Nézze meg, hogy milyen lenne a Konyhafőnök, ha egy kicsit is feszesebbre vágnák és megmutatnák a szintén érdekes előselejtező szakaszt. Ezt tudja ugyanis a Gordon Ramsey nevével fémjelzett Amerikai mesterszakács. A téma ugyanaz: amatőrnek mondott, de inkább félprofi szakácsok sütnek, főznek, flambírozniak, szuvidolnak, hogy lenyűgözzék a három zsűritagot.

Transzcendens
Cool, 18:20

Egy szerep, amiben Johny Depp nincs hülye kalóznak sminkelve. Nagyjából ez a Transzcendens minden erénye, amit rendesen szétkaptak a kritikusok, hogy még a film saját maga által teremtett világban is eszetlen nagy, de leginkább következetlen hülyeségek zajlanak. Egy húzós locsolás után persze ez is üdítő lehet. Egy fickóból szuperszámítógép lesz, majd hirtelen megőrül… Sose láttunk még ilyet, jöhet.

Die Hard - Drágább, mint az életed
SuperTV2, 21:10

Az elpusztíthatatlan John McClane most fia megmentése ürügyén rombol le mindent, amihez csak hozzáér. A helyszín Oroszország. Gyenge folytatás? Egy frászt! Az eddigi Die Hardok egyik legjobbja. Mondjuk nem szabad tőle azt várni, hogy a harmadik rész színvonalát hozza. Ez egy mezei akciófilm, remek egysoros beszólásokkal, viszonylag kevés sallanggal, egy jól elhúzott csattanóval és rengeteg lövöldözéssel. Ha Jeremy Irons lenne benne a főgonosz, akkor se lenne jobb.

Snooker
Eurosport1, 20:00

Még ha gyűlöli is a sportműsorokat, ezt látnia kell! A snooker megér egy misét. Igen, valahol ez kocsmasport, de ennél pihentetőbb dolgot nehezebb találni, ha otthonról nézi az ember. Csendben játszanak, senki sem hőzöng. Sőt! A posztó zöld színe még nyugtatja is a szemet. Már csak ezért is érdemes egy pillantást vetni a Kínai nyílt bajnokság első napját ismétlő adásra.

Ezek és még ennél is jobb műsorok várják a locsolásban megfáradt nézőket, csak egy kicsit kell keresgélni.