Gyermeknap a Budaörsi Repülőtéren

A repülés rajongói gyermeknapon sem maradnak programok nélkül, hiszen május 29-én, vasárnap ismét izgalmas élmények várnak kicsikre és nagyokra egyaránt a Budaörsi Repülőtéren.

A szervezők idén nagyszabású meglepetéssel készülnek: minden résztvevő, aki befizet egy helikopteres sétarepülésre, AJÁNDÉK repülésen vehet részt a merevszárnyú gépek egyikén, amelyet aznap válthat be a helyszínen. A helikopteres sétarepülésekre a helyszínen lehet jelentkezni a reptér vidám  csapatánál.A szabadon látogatható Gyermekszigeten légvárak, játékok, kézműves programok fogadják a  gyerekeket. Barátságos óriásbábok, arcfestők, csillámtetoválók és lufihajtogatók gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról.
Természetesen a földi járművek szerelmeseiről sem feledkeztek meg a szervezők. A legkisebbek  biztonságosan ismerkedhetnek a vezetés élményével az elektromos kisautó pályán, a nagyobbak pedig kipróbálhatják, milyen érzés eredeti katonai járműveken utazni.  
A street food sarok kínálatában mindenki megtalálja a kedvére való falatokat, az édesanyák kényelmét pedig etetőszékek, és baba-mama sátor biztosítja. Az esemény díjmentesen látogatható!
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/665424754553463/?ref=newsfeed