Hurrá, Milla Jovovich Mad Max-filmet forgat!

20 évvel a kultikus Ötödik elem és egy rakás zombidarálós film után Milla a Jovovich egy posztapokaliptikus thrillerrel tér vissza a tudományos fantasztikum világába.

Future World címmel forgat posztapokaliptikus sci-fi thrillert Milla Jovovich - írja a Movieweb. A 2017-ben mozikba kerülő Mad Max-szerű mozifilm rendezője James Franco lesz, aki egyben a történet férfi főhőse is. Arról viszont egyelőre nincs infó, kik lesznek a film további szereplői.

A történet egy fiatal fiúról szól majd, aki a nagy kataklizma után előkelő családba született ugyan, mégis arra kényszerül, hogy átkeljen a nukleáris csapás után keletkezett sivatagon, és a civilizáció romjai között valami gyógyszert találjon, amivel megmentheti a haldokló anyját. A veszélyes útra a család testőre is elkíséri, mert ő talán képes szembeszállni a barbár pusztaságot uraló zsarnokkal (aki ugye minden posztapokaliptikus film kötelező szereplője), és annak rabszolgáival, akik közt van egy gyönyörű nőnek álcázott, halálosan veszedelmes orgyilkosrobot is.

A Deadline szerint Milla Jovovich egy drogdílert alakít majd a filmben - pedig a dögös harci kiborg szerepe sokkal jobban állna neki!