Így csinálj a dobból jakuzzit!

Házi barkács zenészeknek.

A SZESSÖN alapvetően a zenéről szól. (Meg arról, hogy megkérdezzük az utca emberét a zenei szakkifejezésekről, illetve kegyetlenül kielemezzük a Whiplash című filmet.) De a zenei művelődés mellett a szórakozás is fontos. Az már kiderült, hogy mi az az 5 dolog, amire jó egy gitár. Most viszont Jancsovics Mátén a sor, hogy megmutassa, mennyire multifunkcionális eszköz a dobszerkó. 

Konkrétan kiad egy egész étkészletet. A cintányér, ahogy az a nevéből is sejthető, tökéletesen funkcionál tányérként. Hisz előfordulhat, hogy a turnébuszban megéhezik az ember és gyorsan kell egy tányér, amin normálisan lehet enni. Evőeszköznek pedig ott vannak a túlméretezett kínai evőpálcikának is tökéletes dobverők. Jól átsült steak felvágására azért nem érdemes vállalkozni vele, de egy kis olasz tészta kulturált elfogyasztására megfelel.

A bőrökkel akár frizbizni is lehet, a dob kávájával pedig hullahoppozni. De! És most jön a lényeg: egy mozdulattal és egy kis vízzel pillanatok alatt házi jakuzzit lehet készíteni egy lábdobból. Itt a bizonyíték: