Így fog kinézni az új Diana hercegnő A koronában

Elizabeth Debicki alakítja a tragikus sorsú hercegnőt, míg férjét a Drót sztárja, Dominic West .

A Porton is beszámoltunk róla, hogy A korona várva várt ötödik évadában Diana hercegnőt Elizabeth Debicki (A nagy Gatsby, Tenet) alakítja majd Emma Corrin helyett, az új Károly herceg pedig Dominic West (Drót, A viszony) lesz, a sorozatban ugyanis a cselekménybeli évek, évtizedek előrehaladtával  nagyjából kétévadonként lecserélik a szereplőket idősebb színészekre.

A most forgó ötödik évadban II. Erzsébetet az eddigi Olivia Colman helyett Imelda Staunton (Vera Drake, Harry Potter és a Főnix rendje), húgát, Margit hercegnőt pedig Helena Bonham Carter helyett Lesley Manville (Fantomszál, A vér földje) fogja játszani. Fülöp herceg ezúttal Jonathan Pryce (Trónok harca, A két pápa) lesz.

A negyedik évad végén 1989 karácsonyán búcsúztunk el a királyi család tagjaitól, ami azt jelenti, hogy a következő epizódok már a kilencvenes évekbe viszik a nézőket. A sztori várhatóan Károly és Diana válása, az azt megelőző kölcsönös hűtlenségek, András herceg és Sarah Ferguson botrányai körül forog majd. Azt egyelőre nem tudni, Diana tragikus végkimenetelű autóbalesete benne lesz-e az évadban, vagy az már átcsúszik az utolsó, 6. szezonra. A producerek azt sem voltak hajlandóak elárulni, hogy az autóbalesetet megmutatják-e.

via: Variety