Itt az új Bond-film címe!!!

Ha az új Star Wars rész és az eljövendő Jurassic Park film előzeteseinek sikerült nagyot szólniuk, akkor a soron következő Bond-film is csak tud némi publicitást szereznie a vadiúj címmel és a stáb megnevezésével.

Eddig apránként érkezett minden információ a csak Bond 24-nek nevezett soron következő 007-es filmről, de a Sony a mai napon a 007.com nevű oldalon élő adásban végre közzétette a végleges angol címet, ami nem más, mint Spectre, ami azért annyira nem cseng zúzósan.. És ha ez nem volna elég, a főszereplők végleges listája is napfényre került, amiben meglepetés is van meg nincs is. Azt eddig is tudtk, hogy újra – immár negyedszer lesz Daniel Craig őfelsége titkosügynöke, ahogy visszatér Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q), és Naomie Harris (Moneypenny) is. Az eddig is biztos volt, hogy az osztrák Christoph Waltz lesz az új film főgonosza, Oberhauser– egy ilyen nevű fickó, Hamnes Oberhauser, már volt a Bond-regényekben, mint a 007-es egyik korábbi mentora - és a pankrátorból lett színész, Dave Bautista lesz a brutális végrehajtója, Mr. Hinkx. Az szintén világos volt hogy Lea Seydoux lesz az egyik Bond-lány, név szerint Madeleine Swann, ahogy ma megtudtuk, de rendszerint két szívdöglesztő nő szerepel, így a másikra voltunk elsősorban kíváncsiak, és annyit már sejtettek, hogy lesz valami olasz kapcsolat is. És van is, mert a nagy hír, hogy Monica Belucci is szerepet kapott, de csak annyit tudni, hogy a karaktere neve Lucia Sciarra – szerintünk probblémás lány lesz.

A Spectre-t Sam Mendes rendezi majd – annyira elégedettek voltak a munkájával a Skyfallban. A filmet 2015 novemberében mutatják be, így Mendesékek alaposan bele kell húzniuk, mert hétfőn már forgatnak. Ami ezek alapján szintén kiderült: nem Stephen Hawking lett a főgonosz, de még egy kisgonosz sem, pedig a világhírű tudós a Wired magazinnak elárulta: ideális lenne a szerepre tolószékével és számítógép generálta hangjával – amivel a Simpson családban és a Star Trekben már szerepelt is.