Itt az új Bond-gonosz: Dave Bautista

A friss hír szerint a már előre nagy hírverésnek örvendő szerepet, azaz a főgonosz brutális erejű jobbkezét az egykori pankrátor, a Galaxis őrzőiből megismert Dave Bautista alakítja majd.

A készülő, egyelőre címnélküli – pontosabban Bond 24 munkacímen futó új Bond-film, már a 24. a sorozatban, fontos elemmel egészült ki, a még ismeretlen főgonosz algonoszával, ha tetszik, végrehajtójával. Az illető nem más lesz, mint Dave Bautista. A 45 éves hatszoros világbajnok birkózó – vagyis pankrátor – és egykori harcművész ugyan több olyan akciófilmben is szerepelt, mint a Riddick vagy a Vasöklű férfi, de csak a Galaxis őrzőiben játszott karaktere, Drax, a pusztító által vált egycsapásra világhírűvé, és nyilván ennek a szerepnek köszönheti a Bond-felkérést is,  A szerepre a válogatás nyilvános volt, feltehetőleg a nagy reklámérték miatt, és a szerencsés jelöltnek az alább kritériumoknak kellett megfelelnie.”A karaktere neve egyelőre csak „Hinx”,, és annyit lehet róla tudni, hogy rendkívül erős testalakatú, magasabb 190 centiméternél, 30 és 46 év közötti, előnyt jelent, ha a jelentkező korábban aktívan sportolt, illetve ha van valamilyen furcsa arcvonása.”

Többen is megjegyezték, hogy a leírás nagyon hasonlít az 1977-es, még Roger Moore főszereplésével készült 007- A kém, aki szeretett engem Cápa nevű bérgyilkosára, bár a casting ügynökség külön jelezte, hogy nem akarják visszahozni a rég halott karaktert. Akárki is kapja a szerepet, ő lesz a főgonosz végrehajtója lesz, de tudni lehet, hogy többször is összecsap Bonddal, és vezetni is fog.  A 007-es ügynököt többé-kevésbé garantáltan újra Daniel Craig alakítja majd és Sam Mendes rendezi a 24. Bond filmet, sőt, már a francia Léa Seydoux szereplését is megerősítették, de visszatér Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw is, a bemutató tervezett dátuma pedig 2015 november 6..