Jennifer Aniston beszólt a celebeknek

A színésznő a celebiparra akadt ki, az internet népe pedig visszaszólt neki.

Jennifer Aniston felkorbácsolta a kedélyeket, miután arról beszélt, hogy a sztárok manapság az interneten keresztül találnak hírnevet, és ez "felhígítja a színész munkáját" – szerinte ezek az úgynevezett sztárok "lényegében semmittevésből" híresek, mint például Paris Hilton. Függetlenül attól, hogy igaza van, vagy sem, Anistonnak rögtön visszavágtak, visszatetszést pedig az váltotta ki, hogy a Jóbarátok sztárja a néhai Nancy Dow színésznő és a Days of Our Lives című szappanopera sztárjának, a 88 éves John Anistonnak a lánya, így gyakorlatilag adja magát, hogy nepotizmussal vádolják.

Aniston Sebastian Stannel beszélgetett a Variety számára készített Actors on Actors interjúban, és ott mondta el sommás véleményét. Stan a Pamela Anderson házi szexvideójának kiszivárogtatáásról szóló Pam & Tommy című minisorozat kapcsán szerepelt az interjúban, annak kapcsán merült fel a téma.

"Pont abban az időben történt, amikor az internet valóban egy új kultúrát alakított ki arról, hogyan válnak híressé az emberek " – mondta Aniston.

Ez a dolog, hogy az emberek gyakorlatilag semmit sem csinálnak, mégis hihetetlen karriert futnak be. És akkor még ott van a nők megítélése... Úgy értem, Pam, Paris Hilton, Monica Lewinsky.

"Mindig azt mondom, hogy szerencsés vagyok, hogy kaphattunk egy kis ízelítőt az iparból, mielőtt azzá vált volna, ami ma, egyszerűen más – több streaming szolgáltatás, több ember" – magyarázta.

Híres vagy a TikTok-ról, híres vagy a YouTube-ról, híres vagy az Instagramról. Ez valahogy majdnem olyan, mintha felhígulna a színész munkája.
Forrás: YouTube / Netflix

 

Twitteren többen is hangot adtak rosszalásuknak. Egyikük azt írta, hogy Aniston  minden filmjében ugyanazt játssza, saját maga egy változatát, és az egyetlen dolog, ami megmenti őt, a filmekben szereplő kollégái. Többen nepotizmussal vádolták, hogy a szülei miatt kerülhetett be a filmiparba.

Jennifer Anistonnak csendben kéne maradnia a véleményével, amikor a nepotizmusa juttatta be az iparba, és most továbbra is évi 20 millió dollárt keres csak a szindikátusi sugárzással, egy olyan sorozattal, ami évtizedekkel ezelőtt véget ért.
Jennifer Aniston (nepotizmus baby) nem beszél a színészi ipar valódi igazságtalanságáról (nepotizmus), ehelyett úgy tesz, mintha a színészi szakma lealacsonyodott volna, amikor az élet minden területéről származó embereknek lehetőségük nyílt arra, hogy színészekké váljanak a saját kemény munkájuk és netes népszerűségük alapján.

Voltak azonban, akik megvédték a színésznőt, rámutatva, hogy szüleinek nem voltak hatalmas sikerei Hollywoodban, simán háttérbe szorította őket.

(Forrás: Mirror)

Címlapkép: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images